Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 19.90

Superbet

Pe meciurile din aceste preliminarii nu prea a mers treaba cu suturile pe poarta ale jucatorilor, asa ca am ales sa ma orientez pe faulturi, tinand cont ca sunt cam ultimele meciuri din acest sezon pentru majoritatea jucatorilor, iar punctele puse in joc sunt importante, in economia calificarii la turneul final.

Suedia are meci in Austria, probabil principala contra-candidata la locul secund, asta daca Belgia isi respecta blazonul si va castiga aceasta grupa. ”Nordicii” au faultat de 23 de ori in cele doua jocuri din aceste preliminarii, ambele disputate in fata propriilor fani. In deplasare cred ca acestia vor fi nevoiti sa faulteze mai mult, tinand cont ca Austria este o echipa cu multa calitate, atat in linia mediana, cat si in cea de atac. 

cota2.ro

Ungaria are, la prima vedere, un meci destul de facil cu Lituania, insa sa nu uitam ca oaspetii au reusit un egal extrem de important in Grecia, echipa care a pierdut foarte greu aseara pe terenul Frantei. Tinand cont ca maghiarii au destula calitate si vor fi impinsi de la spate de un stadion plin, cred ca vor reusi sa obtina toate punctele. Lituanienii vor trebui sa opreasca atacurile in valuri ale gazdelor, iar cum la centru va fi Antonio Nobre, un arbitru care acorda extrem de usor lovituri libere, ma astept la multe faulturi in dreptul oaspetilor.

Norvegia e tot mai departe de turneul final, mai ales dupa infrangerea din ultima etapa, in fata Scotiei. Cipru nu a acumulat niciun punct in cele doua jocuri disputate in preliminarii si la cat de montata va intra Norvegia in acest joc, nu le dau nici macar 0.01% sanse pentru un rezultat pozitiv. In deplasarea din Scotia, Cipru a faultat de 14 ori, iar la ultima vizita in Norvegia au comis 10 faulturi. Cred ca si azi vor bifa, cu usurinta, aceasta linie.

Scotia - Georgia se anunta un meci extrem de disputat, avand in vedere ca se intalnesc echipe de pe primele doua pozitii. Gazdele pornesc cu prima sansa, insa un succes al Georgiei, echipa care a crescut enorm de mult in ultimul timp, ar anima foarte tare aceasta grupa. Ambele echipe au medii mari de faulturi, insa pe langa asta, au o mentalitate de luptatori, acestia intrand de multe ori la limita pentru a castig posesia. Ma astept la cel putin 22 de faulturi dictate de maghiarul Istvan Vad.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo merge in Islanda si vor juca pe un gazon nu foarte prietenos. Statisticile arata ca lusitanii au incasat mereu gol de la ”nordici”, iar cum acestia detin a doua cea mai buna ofensiva din grupa, e foarte probabil sa puna destul de multe probleme. Portugalia e o echipa cu multi jucatori tehnici, cu jucatori care de cele mai multe ori scot adversari din joc prin dribling-uri, iar acest aspect cred ca ii va obliga pe islandezi sa puna osul ceva mai tare si sa opreasca prin fault, actiunile ofensive ale oaspetilor.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Austria vs Suedia
Pronostic:
Suedia - Peste 11.5 faulturi
Cota
1.85
Ungaria vs Lituania
Pronostic:
Lituania - Peste 12.5 faulturi
Cota
1.80
Norvegia vs Cipru
Pronostic:
Cipru - Peste 9.5 faulturi
Cota
1.85
Scotia vs Georgia
Pronostic:
Peste 21.5 faulturi
Cota
1.90
Islanda vs Portugalia
Pronostic:
Islanda - Peste 10.5 faulturi
Cota
1.70
Cota finala: 19.90
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro