Ponturi Pariuri Tenis Katerina Siniakova vs Coco Gauff

BETANO

In primul tur la Berlin avem meciul dintre Siniakova si Gauff, iar eu am găsit un pronostic special cu șanse bune de reușită. Mai jos aveți avancronica partidei si opțiunea mea de pariere. 

Katerina Siniakova este o sportivă din Cehia de 26 ani, clasată pe locul 54 WTA. Ea a fost și mai sus în clasament, însă în ultimii ani s-a axat pe proba de dublu, acolo unde alături de compatrioata Krejcikova formează una din cele mai bune echipă din lume, proaspăt câștigătoare la US Open și Australian Open. 

cota2.ro

Chiar și așa, Siniakova rămâne o jucătoare bună și la simplu, în special pe hard unde își pune în valoare loviturile puternice. Anul trecut are titlu la Portoroz, are titlu la turneul ITF de la Grodzisk, Polonia, dar și alte victorii contra Emei Răducanu, Begu, Linette ori Rybakina. Anul acesta are semifinală la Merida, unde a pierdut greu cu Giorgi și a jucat în general bine, insa la Miami s-a accidentat si a jucat un singur meci in ultimele 3 luni.

La doar 19 ani, Cori Gauff este deja de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul feminin, un nume care cu siguranță se va menține în top pentru următoarele decenii. Coco a intrat în top 10 WTA, a câștigat primul turneu la doar 15 ani și a ajuns deja în prima finala de mare șlem a carierei, pierdută contra liderului mondial, Iga Swiatek. Specialiștii se așteaptă ca ea să crească mult în 2023, iar începutul a fost promițător, având titlu la Auckland fără set pierdut. La Australian Open a pierdut cu Ostapenko, la Doha cu Kudermetova, iar la Dubai si Roland Garros cu Swiatek, având uneori momente în care vârsta își spune cuvântul. Coco este bună pe toate suprafețele servește bine si este agresivă la retur, creându-si des avantaj încă de la prima minge.

Siniakova este o jucătoare predispusă la duble greșeli, care forțează mult serviciul mai ales in meciurile contra unor jucătoare bune la retur. In ultimele 5 meciuri disputate ea a trimis de fiecare data minim 5 duble, iar la Roland Garros, in ultimul meci din ultimele 3 luni a trimis numai puțin de 11 in doar 2 seturi. Cred ca linia propusă poate fi depașită fără mari probleme.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Katerina Siniakova vs Coco Gauff
Pronostic:
Siniakova - peste 4.5 duble greșeli
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro