Ponturi Pariuri Tenis Donna Vekic vs Elena Rybakina

BETANO

Cel mai tare meci al zilei pe tabloul feminin de la Berlin este fără discuții cel dintre Donna Vekic si Elena Rybakina. Mai jos aveți Avancronica partidei si pronosticul propus.

Donna Vekic este o jucătoare de 26 ani din Croația, momentan pe locul 22 WTA. Ea este un mare talent care a apărut încă din tinerețe în prim planul tenisului feminin, desele accidentări la genunchi stopându-i însă Donnei ascensiunea așteptată de toti. Ea are în palmares 4 titluri titluri WTA, primul la 17 ani , iar în 2019 ajungea în sferturi la US Open, astfel că este obișnuită cu partidele tari. După o lungă absență, începând cu finalul anului 2022 dă semne puternice de revenire și pare în ce în ce mai stăpână pe ea. A ajuns în finală la San Diego venită din calificări, în sferturi la Australian Open, iar recent a câștigat titlul la Monterrey, trecând în finală de Garcia. Pe zgură nu a excelat având doar un tur 3 la Roma, însă pe iarbă este de așteptat ca rezultatele ei să crească. A trecut in turul 1 de Gracheva fără mari probleme, servind 4 ași.

cota2.ro

Elena Rybakina este o sportivă de 24 ani ce reprezintă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 3 WTA.La felul în care joacă ea are însă șanse mari și mulți o văd în viitor drept lider mondial. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai solide jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. Vine dupa o perioadă de vis, câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele finale la majoritatea turneelor la care a participat. A început bine și 2023, reușind să joace finala la Australian Open, după ce a bătut-o fără drept pe apel pe liderul mondial, Iga Swiatek. A câștigat Indian Wells după evoluții entuziasmante, învingând primele două clasate din circuit Swiatek și Sabalenka fără să piardă set, iar la Miami a legat alte 5 victorii consecutive, pierzând în finală cu Kvitova. Pe zgura rezultatele sale sunt ceva mai modeste, insa chiar si așa a câștigat titlul la Roma. In primul tur a trecut ușor de Polina Kudermetova servind 9 ași.

Se întâlnesc două sportive care pun mare accent pe serviciu, iar suprafața rapidă de la Berlin este propice unui număr mare de ași. In meciul Rybakinei de ieri s-au înregistrat 18 ași deși au fost doar 18 Game-uri iar meciul nu a avut istoric. Mă aștept la o opoziție bună din partea Donnei, un meci mai lung azi si la depășirea numărului de 13.5 ași.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Donna Vekic vs Elena Rybakina
Pronostic:
Peste 13.5 asi
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.75
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro