Ponturi Pariuri Fotbal Start vs Jerv

Superbet

Pentru ziua de vineri facem o excursie în liga a 2-a din Norvegia, acolo unde este programată confruntarea dintre Start și Jerv.

Vorbim despre două echipe care și-au fixat ca obiectiv măcar implicarea în lupta la promovare, dar care se află, cel puțin în acest moment, în afara locurilor importante.

cota2.ro

Desigur, este totuși departe de linia de finish sezonul, dar Start și Jerv au pierdut destul de multe puncte în prima parte de sezon.

După 12 runde, Start ocupă locul 8, cu 17 puncte, în timp ce Jerv e o poziție mai sus, pe poziția a 7-a, cu 18 puncte.

Dacă la nivel de punctaj și de locuri în clasament lucrurile stau oarecum asemănător, există o diferență legată de forma de moment.

  • Start vine după două înfrângeri consecutive (1-2 cu Sogndal și 1-3 cu Fredrikstad);
  • De cealaltă parte, Jerv a turat motoarele după un start ratat și n-a mai pierdut un meci de mai bine de o lună: 3 remize și 3 victorii;
  • Jerv abordează deplasarea de la Start după 3 meciuri în care a luat maximum de puncte.

Meciurile directe se traduc simplu: spectacol total: în ultimele 4 meciuri s-au dat minimum 5 goluri, iar fiecare duel a adus goluri în ambele porți.

Dacă mergem și mai în spate, mai adăugăm încă două confruntări cu minimum 4 goluri și același scenariu: mereu ambele echipe au reușit să marcheze.

Liniștea în meciurile directe vine doar la partide amicale, acolo unde cele două echipe s-au coalizat pe meciuri de 1-0 (3 rezultate identice în ultimele 3 amicale directe).

  • 26 de goluri a înscris Start în primele 12 runde, perioadă în care a încasat 21 de goluri;
  • Chiar dacă vine într-o formă foarte bună, Jerv are golaveraj la limită pozitiv pentru moment: 18 goluri marcate și 17 primite.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Start vs Jerv
Pronostic:
GG3+
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro