Ponturi Pariuri Tenis Madison Keys vs Tereza Martincova

Superbet

In primul tur la Eastbourne avem meciul dintre Madison Keys si Tereza Martincova.


cota2.ro

Madison Keys este o sportiva de 28 ani din SUA, momentan pe locul 25 WTA. Ea este una dintre jucatoarele bune ale circuitului in ultimii ani, o jucătoare de luat in calcul oricând pentru o eventuală performanță. Este finalistă la US OPEN, semifinalistă la Australian OPEN si câștigătoare a 6 titluri WTA. Keys este înaltă si se simte bine pe iarbă, acolo unde are in palmares primele 2 titluri din carieră la Eastbourne si Birmingham. Anul acesta a jucat mai puțin, insa are sferturi la Dubai si Charleston, in timp ce la AO a pierdut greu in turul 3. După eliminarea surprinzătoare de la RG contra compatrioatei Day a luat o pauză pentru a fi la nivel înalt in sezonul de iarbă.


Tereza Martincova este o jucătoare din Cehia de 28 ani, momentan pe locul 113 WTA. Ea a apărut extrem de târziu în lumina reflectoarelor si a reușit abia de 2 ani să intre în top 100 WTA, grație rezultatelor bune obținute în turnee de nivel inferior Challenger și ITF. La nivel WTA are rezultate modeste, nu a reușit să câștige vreun titlu și ajunge rar în fazele superioare ale turneelor importante. În 2022 are sferturi de finală la Sankt Petersburg, semifinale la Nottingham și sferturi de finală la Ostrava, iar anul acesta are o finală la un turneu de nivel ITF la Zaragoza, insa in general rezultatele sale au fost modeste. Pe iarba se simte bine fiind o sportivă înaltă care preferă să scurteze punctele Aici are statut de lucky looser fiind eliminată de Davis in calificări.

Keys este jucătoarea net superioară si ma aștept sa o domine pe Martincova și să câștige ușor. Tereza a jucat multe meciuri in ultima perioadă si nu cred că din punct de vedere fizic va fi combativă in fața mai puternicei sale adversară. In singurul meci direct disputat anul trecut, Keys a cedat doar 4 Game-uri. Merg pe 2-0.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Madison Keys vs Tereza Martincova
Pronostic:
Victorie Keys 2-0
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro