Ponturi Pariuri Fotbal KuPS vs Mariehamn

BETANO

Pentru ziua de marți mergem în zona de goluri și ne putem alege cu o cotă care aproape ne va dubla investiția.

Am ales campionatul Finlandei, acolo unde avem, cel puțin la prima vedere, o confruntare destul de dezechilibrată.

cota2.ro

Liderul KuPS primește vizita lui Mariehamn, formație care se află abia pe locul 11 (din 12 echipe). După 13 etape, diferența dintre cele două formații este de 22 de puncte, cu mențiunea că Mariehamn are, totuși, două partide mai puțin disputate.

KuPS a început excelent sezonul și pare să-și depună candidatura pentru a lupta la câștigarea titlului, alături de SJK și de HJK Helsinki, echipa numărul 1 din Finlanda.

Mariehamn are un sezon complicat în față, iar dacă va dori ca situația să nu se complice atunci echipa care a împlinit 100 de ani de la înființare în 2019 va trebui să se redreseze rapid.

Dacă liderul KuPS vine după 3 victorii consecutive, cea mai importantă cu Oulu, echipa de pe locul 4, remarcăm faptul că Mariehamn vine după 3 înfrângeri la rând!

  • 1 victorie are Mariehamn în 11 meciuri jucate, cel mai slab parcurs alături de VPS, lanterna roșie;
  • 11 goluri a înscris Mariehamn, perioadă în care a primit 19 goluri. Asta se traduce prin faptul că Mariehamn este tipul de formație care chiar dacă pierde reușește să și marcheze;
  • 17 goluri a înscris KuPS în 13 runde, al doilea atac din campionat, după HJK, cu 22 de goluri;
  • KuPS are a doua cea mai bună apărare din campionat, cu doar 5 goluri primite. Doar SJK o depășește, cu 3 goluri încasate în 11 meciuri.

La nivel de confruntări directe vom ajunge să înțelegem și de unde cota atât de mare pentru goluri marcate. KuPS a câștigat 4 dintre ultimele 5 meciuri directe cu Mariehamn, dar niciun meci nu a produs mai mult de 2 reușite (2-0, 1-0, 1-1, 1-0, 2-0). La capitolul bile negre, KuPS se prezintă doar cu un meci de 3+ dintre ultimele 5 jucate, dar Mariehamn este echipa care compensează, cu 3 din 5 meciuri de peste 2,5 goluri în actuala perioadă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
KuPS vs Mariehamn
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro