Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia U21 vs Belgia U21

Superbet

PORTUGALIA U21 - BELGIA U21

De la ora 19:00, pe ”Mikheil Meskhi Stadium”, Portugalia si Belgia se intalnesc in runda cu numarul 3 din Grupa A, de la Campionatul European de Tineret. Portugalia ocupa ultima pozitie in grupa, cu doar un singur punct acumulat dupa primele doua runde. De partea cealalta, Belgia ocupa locul secund, la egalitate cu Olanda, ambele formatii avand cate doua puncte obtinute in primele doua partide de la acest turneu final. 

Portugalia, pe langa cele trei puncte, are nevoie si de un pas gresit al Olandei in jocul cu Georgia, in timp ce Belgia e la mana ei si se poate califica in sferturile de finala cu o victorie contra lusitanilor. Portugalia are o cota de piata de 165.70 de milioane de euro, cel mai valoros jucator al acestora fiind Pedro Neto, ”winger-ul” celor de la Wolves, cu o cota de piata de 28.00 de milioane de euro. In tabara adversa, Belgia este evaluata de site-urile de specialitate la 144.40 de milioane de euro, cel mai bine cotat jucator fiind Charles de Ketalaere, mijlocasul celor de la AC Milan, valoarea acestuia fiind in jurul a 22.00 de milioane de euro.

cota2.ro

Portugalia U21 vs Belgia U21 - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • Belgia U21 este echipa cu cele mai multe ocazii mari de gol create la acest turneu final (8);
  • Belgia U21 si-a creat numai putin de 32 de ocazii de gol in primele doua meciuri de la acest Campionat European;
  • Belgia U21 este echipa cu cele mai multe cornere obtinute la acest turneu final (19);
  • Belgia U21 este echipa cu a doua cea mai mare medie de faulturi de la acest Campionat European (16.0);
  • Lois Openda si-a creat numai putin de 8 ocazii de gol la acest turneu final si a expediat 3 suturi pe poarta, fiind cel mai periculos jucator din trupa lui Jacky Mathijssen.

Portugalia U21 (4-4-2): Celton Biai - Zé Carlos, Penetra, André Amaro, Nuno Tavares - João Neves, Tiago Dantas, André Almeida, Samú Costa - Fábio Silva, Pedro Neto

Belgia U21 (4-2-3-1): Vandervoordt - Siquet, Debast, De Winter, De Cuyper - Vranckx, Keita - Ramazani, De Ketelaere, Balikwisha - Openda

Ma astept la un meci cu goluri, tinand cont ca inaintea acestei ultime runde, calificarea este deschisa pentru toate cele 4 formatii din aceasta grupa, dar si ratarea ei. Personal, asteptam mai mult de la ”lusitani” in primele doua etape si chiar daca bookmakerii ii dau ca fiind usor favoriti in aceasta seara, eu cred ca Belgia este echipa care va incerca mai mult sa ajunda in fazele eliminatorii. ”Dracii rosii” au jucatori de foarte mare calitate de la mijloc in sus si aici ma refer in special la De Ketelaere, Openda si Ramazani, insa sa nu uitam de Balikwisha si Keita, doi mijlocasi extrem de interesanti, veniti de la campioana Antwerp.

Lois Openda a fost vice-campion in acest sezon cu Lille, echipa sa terminand campionatul la doar un singur punct in spatele campionanei PSG. Tanarul atacant belgian a fost al 4-lea cel mai bun marcator din Ligue 1 (21 goluri), cu fiind depasit doar de Mbappe (29), Lacazette (27) si David (24). Openda a fost titular in 29 din cele 38 de meciuri din campionatul francez, a avut o medie de 2.7 ocazii de gol per meci si o medie de 1.3 suturi pe poarta per meci. Am incredere ca acesta poate iesi in evidenta in aceasta seara contra Portugaliei si sunt convins ca ii va pune mari probleme lui Celton Biai.

Pontul meu pentru meciul Portugalia U21 - Belgia U21 este ”Lois Openda are minim doua suturi pe poarta”, la o cota de 1.90, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Portugalia U21 vs Belgia U21
Pronostic:
Lois Openda are minim doua suturi pe poarta
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro