Ponturi Pariuri Tenis Feliciano Lopez vs MAX Purcell

Superbet

Ultimul meci al zilei de la Mallorca ii aduce fata in fata pe Feliciano Lopez si Max Purcell. Aveți mai jos Avancronica si pronosticul. 

Feliciano Lopez este la 41 de ani unul dintre cei mai bătrâni jucători din circuit, acesta fiind după spusele sale ultimul an în competiție. El a avut o carieră frumoasă, cu multe partide memorabile dar și cu 7 titluri ATP câștigate, majoritatea pe iarbă, suprafața sa favorită, însă cu toate astea nu a intrat niciodată în primii 10 jucători ai lumii. Momentan, Feliciano a ajuns pe locul 593 ATP și a început să facă din ce in ce mai greu față ritmului, pierzând 18 din ultimele 20 partide disputate. Aici beneficiază de un wildcard fiind in comitetul de organizare al turneului.

cota2.ro

Max Purcell este un jucător australian de 25 ani momentan pe locul 62 ATP. El este insa in tenisul cu adevărat important in proba de simplu abia de anul trecut, atunci când a intrat pentru prima data in top 100 si a avut rezultate bune pe suprafețele rapide. El joaca in general in turnee de nivel Challenger, acolo unde mai mereu ajunge in fazele finale. In ultimele 3 luni are titlu la Pune Challenger si finale la Lille, Busan si Gwangju având o rată impresionantă de meciuri câștigate in 2023.

Purcell este bun pe iarbă, acolo unde a avut victorii cu Mannarino , Querrey sau Monfils si îl vad favorit in fata unui jucător in pragul retragerii. Lopez este ocupat in ultimii ani in general cu probleme administrative si nu știu cât timp mai are să se antreneze. Merg pe victoria jucătorului australian care servește foarte bine și va fi greu de depășit pe propriul serviciu .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Feliciano Lopez vs MAX Purcell
Pronostic:
Purcell -2.5 Game-uri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro