Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Bayern Munchen

UNIBET

PARIU SPECIAL - HARRY KANE

Transferul lui Harry Kane pare din ce in ce mai aproape sa se faca in aceasta vara, avand in vedere ca atacantul englez isi doreste sa o paraseasca pe Tottenham, dupa 10 ani petrecuti la formatia alaturi de care nu a reusit sa cucereasca niciun trofeu notabil. Contractul lui Harry Kane cu cei de la Tottenham expira vara viitoare, iar acesta a declarat ca nu va mai continua, dorindu-si o noua experienta, la o echipa care se lupta pentru trofee europene. 

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, si-a manifestat interesul in ultimele zile, a discutat cu tatal si fratele lui Harry Kane care este si impresarul acestuia, iar in ultimele ore, mai multe publicatii londoneze, dar si germane au publicat faptul ca Harry Kane s-a inteles cu ”bavarezii”. Singura problema care blocheaza acest transfer este aceea ca Tottenham si Bayern Munchen nu s-au inteles inca la suma. Germanii au oferit undeva la 70 de milioane de euro, insa englezii au declarat ca nu-l vor lasa sa plece pentru o suma mai mica de 9 cifre. 

cota2.ro

Top statistici Harry Kane la Tottenham:

  • Cel mai bun marcator din istoria clubului (280 goluri);
  • Golgeterul echipei in 8 din ultimele 9 sezoane;
  • Jucatorul cu cea mai mare medie de ocazii de gol per meci, in ultimele 8 sezoane;
  • Jucatorul cu cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci, in ultimele 8 sezoane;
  • Jucatorul cu cele mai multe aparitii in tricoul celor de la Tottenham (435).

Ma astept ca cei de la Tottenham sa inteleaga intr-o oarecare masura ca Harry Kane isi doreste o noua provocare si ma astept sa mai lase putin la pret. Pentru germani ar fi o adevarata lovitura si si-ar acoperi un post deficitar, dupa parerea mea. Chiar daca Choupo-Moting si-a facut destul de bine treaba, in duelurile importante s-a simtit lipsa unui numar 9 de calitate. Ma astept ca in urmatoarele zile Bayern sa creasca miza, tinand cont ca acestia s-au pus de acord cu jucatorul, iar singura problema fiind doar suma de transfer. 

Mizez pe faptul ca acest transfer se va realiza, iar dupa parerea mea, va fi un win de ambele parti. Bayern se va alege cu un atacant de top, in timp ce Tottenham poate obtine o suma importanta, avand in vedere ca din sezonul viitor, Harry Kane oricum isi va face bagajele.

Pontul meu este ”Harry Kane se va transfera la Bayern Munchen pana la 01 Septembrie 2023”, la o cota de 2.00, disponibila la Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Tottenham vs Bayern Munchen
Pronostic:
Harry Kane se va transfera la Bayern Munchen pana la 01 Septembrie 2023
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro