Ponturi Pariuri Fotbal Elveția U21 vs Franța U21

BETFAIR EXCHANGE

Se măresc emoțiile odată cu etapa a 3-a de la Campionatul European de Tineret, competiție care se desfășoară în România și Georgia.

Azi, de la 21:45, Elveția și Franța se întâlnesc în runda care închide grupa D, iar miza este una imensă, asta pentru că în economia calificării intră 3 echipe.

cota2.ro

În acest moment, Franța are 6 puncte, dar, surprinzător, nu e sigură de calificarea în faza următoare? Cum? Italia și Elveția au câte 3 puncte, iar la finalul acestei runde pot fi 3 echipe cu câte 6 puncte, iar diferența se va face la nivel de golaveraj, într-un clasament în 3, când cele trei formații s-au învins între ele.

  • Concret, dacă Elveția câștigă cu Franța la un gol diferență, într-un meci spectaculos, cu scoruri de la 3-2 în sus (3-2, 4-3, 5-4, etc), atunci elvețienii și francezii se califică împreună, indiferent de ce face Italia cu Norvegia;
  • Dacă Italia o bate pe Norvegia, iar Franța pierde la un gol diferență, însă până în 2-3 (0-1, 1-2), atunci Elveția și Italia vor merge mai departe.

Desigur că în toată această nebunie calculele s-ar simplifica dacă Franța va câștiga în fața Elveției, dar chiar și așa un lucru e cert: elvețienii trebuie să câștige și trebuie să atace pentru a produce un meci cu multe goluri. Altfel n-au nicio șansă!

Jurnaliștii italieni au adus deja în discuție celebrul ”biscotto” și avertizează că ar putea apărea un blat în confruntarea de la Cluj dintre Elveția și Franța.

  • Ambele partide disputate de Elveția la acest EURO de tineret au fost cu minimum 3 reușite: 2-1 cu Norvegia și 2-3 cu Italia;
  • Franța are un meci cu goluri și altul la limită: 2-1 cu Italia și 1-0 cu Norvegia.

La nivel de naționale de tineret, Franța și Elveția s-au întâlnit ultima dată în 2020, iar francezii s-au impus cu 3-1, într-o partidă unde Kolo Muani (Frankfurt), Odsonne Edouard (Crystal Palace) sau Guendouzi (Marseille) făceau spectacol.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Elveția U21 vs Franța U21
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro