Ponturi Pariuri Tenis Ana Bogdan vs Caroline Garcia

BETANO

Am găsit un pronostic special foarte bun in turul secund la Eastbourne, acolo unde avem meciul dintre Ana Bogdan si Caroline Garcia. Mai jos vedeți despre ce este vorba.

Ana Bogdan este o jucătoare de 30 ani, aflată momentan pe locul 61 WTA. Ea a reușit în premieră în luna Noiembrie a anului trecut să intre între primele 50 jucătoare din lume după un an foarte bun, cu 34 victorii din 50 de partide și performanțe notabile pe toate suprafețele. A avut finală la Varșovia, semifinale la Portoroz și Parma, și titluri la Challenger-ul de la Iași și turneul ITF de la Andrezieux - Boutheon. Anul acesta a fost inconstantă, insa chiar si așa are sferturi la Dubai si victorii cu jucătoare bune precum Siegemund, Rogers , Cirstea ori Martic. Ea servește puternic și riscă mult unghiurile fiind o jucătoare extrem de ofensivă. Aici vine din calificări.

cota2.ro

Caroline Garcia a renăscut în anul 2022, jucătoarea de 29 ani din Franța fiind fără discuții una dintre cele mai bune sportive ale anului trecut. Ea a avut o ascensiune impresionanta, urcând peste 65 poziții după ce a început anul în afara top 70 si a ajuns pe locul 5 WTA. Garcia are în ultimul an titlu la Bad Homburg, titlu la Varșovia, titlu la Cincinatti, semifinale la US Open și titlu la dublu la Roland Garros și a câștigat la finalul anului Turneul Campionilor. In 2023 evoluțiile sale au fost mai fluctuante, însă chiar și așa are 2 finale pierdute, la Lyon și la Monterrey. A trecut in primul tur de Brengle, servind 12 asi.

Garcia a fost una dintre cele mai bune jucătoare pe iarba din circuit in ultimul an, înregistrând 12 victorii din 15 partide. Ea este extrem de agresivă și servește mulți ași, reușind să își creeze un avantaj important încă din startul punctelor. Anul acesta a jucat 4 meciuri si a trimis 42 de ași, deși toate partidele s-au terminat in minim de seturi . Ana nu este nici ea slaba pe iarba, a învins aici jucătoare bune precum Martic ori Sorana, iar o partidă lungă favorizează înverzirea pronosticului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ana Bogdan vs Caroline Garcia
Pronostic:
Garcia - peste 8.5 asi
Cota
2.27
Cota finala: 2.27
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro