Ponturi Pariuri Fotbal Stjarnan vs Hafnarfjordur

BETANO

Pentru ziua de joi putem să ne facem de cap fie în zona de meciuri amicale, acolo unde, în partea a doua a zilei sunt câteva meciuri bune de jucat, sau putem să mergem în zona de oficiale.

Iar noi am mers pe cea de-a doua variantă, așa că ne prezentăm frumos în prima ligă din Islanda, acolo unde am ales una dintre cele două partide programate azi.

cota2.ro

Stjarnan - Hafnarfjordur este meciul din runda a 13-a care ne-a atras cel mai mult. Gazdele sunt pe locul 11, penultima poziție în ligă, cu doar 11 puncte strânse în 12 meciuri, în timp ce oaspeții de azi ocupă locul 4, cu 21 de puncte acumulate.

  • Liderul incontestabil al primei ligi din Islanda este Vikingur Reykjavik, care are 34 de puncte după 13 runde trecute.

Hafnarfjordur are al 3-lea cel mai bun atac din Islanda în acest moment, cu 26 de goluri marcate. Valur (35) și Vikingur (30) sunt singurele echipe care stau mai bine din acest punct, ambele având însă un meci mai mult jucat.

Hafnarfjordur are însă dificultăți în zona defensivă, acolo unde a încasat deja 21 de goluri, o medie care se îndreaptă îngrijorător spre aproape 2 goluri primite pe meci.

Dacă mergem să ne uităm și la gazde pe zona de golaveraj, observăm că Stjarnan are 19 goluri înscrise și 20 de goluri încasate.

  • 6 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri - așa arată traseul lui Hafnarfjordur în prezent;
  • 3 victorii, 2 remize și 7 înfrângeri - așa se prezintă Stjarnan la momentul actual;
  • Ultimul duel direct s-a închis la limită, 1-0 pentru Hafnarfjordur, în timp ce ultimul duel cu Stjarnan gazdă s-a terminat cu succesul acesteia, scor 2-1;
  • 3 dintre ultimele 5 meciuri directe au avut GG-uri și tot atâtea au bifat și trecerea limitei de 3 goluri;
  • Hafnarfjordur are 6 dintre ultimele 7 meciuri în toate competițiile în care s-au marcat cel puțin 3 goluri;
  • De fiecare dată în ultimele 4 meciuri directe cu Stjarnan gazdă s-au marcat cel puțin 3 goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stjarnan vs Hafnarfjordur
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro