Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Lucia Bronzetti

BETANO

In semifinala turneului de la Bad Homburg, turneu de iarbă premergător Wimbledon, avem meciul dintre Iga Swiatek si Lucia Bronzetti. Mai jos aveți Avancronica partidei si pronosticul propus . 

Iga Swiatek este o sportiva din Polonia in vârsta de doar 22 ani. Ea este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care începând cu anul trecut domină de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie a anului trecut și până acum, Iga a pierdut doar 10 meciuri, câștigând numai puțin de 11 turnee printre care Roland Garros x 2 și US Open. Ea a fost bună pe absolut toate suprafețele având un bilanț de peste 85% meciuri câștigate. Anul acesta l-a început cu eliminarea de la Australian Open contra Rybakinei, însă apoi a fost dominantă la Doha când a câștigat turneul stând pe teren doar 3 ore. Au urmat titlul de la Stuttgart, finală la Madrid, iar apoi un nou titlu la Roland Garros. Aici a trecut de Maria, Teichmann si Blinkova fără mari emoții. 

cota2.ro

Lucia Bronzetti este o jucătoare de 24 ani din Italia, momentan pe locul 65 WTA. Ea a deschis ochii in tenisul mare in ultimii 2 ani, perioada in care a intrat in top 100, a castigat primul titlu din carieră săptămâna trecută la Rabat și a devenit o sportivă periculoasă, in special pe zgură. Pe suprafețele rapide este modestă, anul acesta pierzând toate meciurile din sezonul de hard american între Ianuarie si Martie. Anul acesta are finală la Challenger-ul de la Croissy Beaubourg, semifinale la Florența si titlu la Rabat. Aici a trecut de Grabher, Sherif si Gracheva.

Iga si-a intrat in ritm și a jucat din ce in ce mai bine in turneu, singurele probleme minore fiind in primul tur cu Tatiana Maria. Meciurile cu Teichmann si Blinkova au fost adevărate demonstrații de forță ale polonezei care a cedat doar 4, respectiv 5 Game-uri, in meciuri care au durat 80, respectiv 71 de minute. Prezența Luciei Bronzetti aici este o surpriză, ea având inaintea acestui turneu doar 4 meciuri in toată cariera pe iarbă, însă adversarele întâlnite au fost destul de modeste si demotivate. Merg pe un succes categoric si rapid al Igăi care să aibă timp de refacere pentru Wimbledon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Lucia Bronzetti
Pronostic:
Sub 82.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro