Ponturi Pariuri Fotbal Spania U21 vs Elveția U21

Superbet

Sâmbătă încep sferturile de finală la Campionatul European de Tineret, iar ziua programează două confruntări de pe tablou.

De la 19:00 se joacă Georgia - Israel, partidă la care este de așteptat să se doboare recordul în ceea ce privește asistența la un meci de tineret, iar de la 22:00 avem confruntarea Spania - Elveția.

cota2.ro

Noi ne vom focusa pe cea de-a doua partidă, care va avea loc în Giulești, acolo unde Spania pornește în mod clar cu prima șansă. Ibericii sunt și favoriții nr. 1 pentru câștigarea trofeului, iar elvețienii au arătat că sunt buni încasatori la această ediție de european.

Elveția a ajuns în sferturi după ce a fost pulverizată de Franța, scor 1-4, dar vestea bună a venit de la Italia, care s-a făcut de râs în fața Norvegiei. Astfel, elvețienii au devansat Squadra mică și au șansa unui nou meci important la EURO 2023 de tineret.

  • Până să ajungă aici, Spania a învins clar România, scor 3-0, a câștigat la limită cu Croația, 1-0, și a remizat cu Ucraina, 2-2, într-o partidă în care nu mai era nevoită să forțeze pentru că obținuse deja calificarea;
  • Elveția a câștigat un singur meci la acest European, 2-1 cu Norvegia, și a fost suficient pentru calificare! Elvețienii au mai bifat două înfrângeri, 2-3 cu Italia și 1-4 cu Franța;
  • Toate meciurile Elveției de la acest EURO au fost partide de GG și de minimum 3 reușite;
  • 2 din cele 3 partide jucate de spanioli au adus minimum 3 reușite pe tabelă.

Cele două reprezentative s-au întâlnit într-o partidă amicală disputată la finalul lunii martie și s-a lăsat cu spectacol. Spania a câștigat cu 3-2, asta după ce Elveția a condus cu 1-0 și 2-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Spania U21 vs Elveția U21
Pronostic:
Victorie Spania și Peste 2,5 goluri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro