Ponturi Pariuri Fotbal Botafogo vs Vasco da Gama

BETFAIR EXCHANGE

Botafogo - Vasco da Gama

De la ora 22:00, pe ”Estadio Olimpico Nilton Santos” din Rio de Janeiro, Botafogo primeste vizita celor de la Vasco da Gama, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 13, din Serie A. In ultimul joc direct, disputat in ”Campeonato Carioca - Taca Guanbara”, Vasco da Gama s-a impus cu scorul de 2-0, gratie reusitelor semnate de Alex Teixeira (min. 56) si Pedro Raul (min. 71). Trebuie mentionat si faptul ca in acel joc, Botafogo a jucat cu doi oameni mai putin in partea secunda, dupa ce Adryelson si Rafael au vazut cartonase rosii in primele 45 de minute. 

Botafogo vine dupa remiza cu Magallanes din Copa Sudamericana, scor 1-1, rezultat care le-a oferit acestora calificarea in 16-imile competitiei. De partea cealalta, Vasco da Gama vine dupa a doua victorie din acest sezon, 1-0 contra celor de la Cuiaba, golul victoriei fiind reusit de Jair, in minutul 77, dupa transformarea unei lovituri de pedeapsa. Botafogo e lider in campionatul din Brazilia, cu 4 puncte mai mult decat ocupanta locului secund, insa cu un meci mai putin disputat. De partea cealalta, Vasco da Gama ocupa locul 18, iar target-ul acestora, in acest sezon, pare sa fie evitarea retrogradarii. 

cota2.ro

Botafogo vs Vasco da Gama - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • Botafogo are victorii pe linie in acest sezon de Serie A, pe teren propriu (6/6);
  • Botafogo are cea mai buna defensiva din campionat (7 goluri primite);
  • Tiquinho Soares este cel mai bun marcator din Serie A (10 goluri);
  • Puma Rodriguez este jucatorul cu cele mai multe mingi pierdute per meci, din acest sezon (21.8);
  • Lucas Perri este portarul cu a doua cea mai mare medie de parade per meci, din campionat (4.3);
  • Botafogo a castigat la zero, ultimele 5 meciuri din campionat, jucate pe propriul teren;
  • Vasco da Gama e fara victorie in ultimele 5 deplasari din Serie A;
  • Vasco da Gama a incasat minim doua goluri in ultimele 3 deplasari din campionat.

Botafogo (4-2-3-1): Perri - Rafael, Cuesta, Adryelson, Hugo - Tche, Freitas - Santos, Eduardo, Sa - Soares

Vasco da Gama (4-3-3): Jardim - Rodriguez, Bambu, Leo, Piton - Teixeira, Jair, Gomes - Pec, Rayan, Figueiredo

Botafogo este favorita certa in aceasta confruntare si ma astept sa isi obtina un avantaj inca din prima parte a meciului. Tiquinho Soares are un start de sezon excelent, iar atunci cand echipa sa joaca pe propriul teren, marcheaza destul de mult, dovada si cele 5 reusite semnate de acesta in cele 4 meciuri incepute in postura de titular. Mai mult decat atat, fostul jucator al celor de la Porto are 4 goluri marcate in ultimele 3 etape din Serie A, iar in aceasta seara ma astept sa il vedem din nou pe lista marcatorilor, mai ales ca Botafogo va juca impotriva uneia dintre cele mai slabe formatii din campionat. 

Pontul meu pentru meciul Botafogo - Vasco da Gama este ”Tiquinho Soares marcheaza minim un gol”, la o cota de 2.60, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Botafogo vs Vasco da Gama
Pronostic:
Tiquinho Soares marcheaza minim un gol
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro