Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.56

BETANO

Începem turneul de la Wimbledon cu un Combo format din pariuri speciale in care am încredere in serviciile a 3 dintre cei mai buni jucatori din circuit la acest capitol. Vedeți mai jos despre ce este vorba. 

Albert Ramos - Hubert Hurkacz 

cota2.ro

Hurkacz a jucat 5 meciuri pe iarbă anul acesta si chiar dacă nu a fost la cel mai înalt nivel a trimis numai puțin de 92 de asi. De cealaltă parte, Ramos a jucat un singur meci, si a primit 19 ași cu Rinderknech, deși meciul a avut doar 2 seturi. Ei au fost adversari in 2 rânduri, Hurkacz a castigat ambele partide, iar raportul așilor a fost 36-1. Merg cu încredere pe acest pariu special bazat pe serviciul polonezului in fata unui jucător care nu a mai câștigat pe iarbă de 5 ani.

David Goffin - Nick Kyrgios 

Copilul teribil al tenisului masculin, Nick Kyrgios este unul dintre cei mai buni jucători din lume pe iarbă, finalist la Wimbledon anul trecut , iar într-o formă bună fizică, dar mai ales mentală, poate fi printre favoriții la trofeu în acest an. El are un serviciu impresionant și trimite mulți ași, iar suprafața de la Londra dă puține șanse jucătorilor la retur și favorizează acest market. De cealaltă parte, Goffin este un jucător experimentat, elegant si cu siguranță meciul nu va fi unul scurt, astfel ca linia de asi pentru australian pare ușor de depășit. 

Alexander Bublik - Mackenzie McDonald 

Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Aici vine după titlul de la Halle, cel mai important al carierei, acolo unde a trecut de jucatori de top precum Coric, Sinner, Zverev ori Rublev si a trimis 78 de asi. Deși nu este înalt, McDonald este un jucător combativ pe iarbă, are victorii recent cu Fritz, Coric ori Wolf si îl vad capabil sa câștige măcar un set, dând sanse mari pariului propus.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Albert Ramos vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Hurkacz - 21+ asi
Cota
1.39
David Goffin vs Nick Kyrgios
Pronostic:
Kyrgios - 23 + asi
Cota
1.00
Aiexander Bublik vs Mackenzie McDonald
Pronostic:
Bublik 21+ asi
Cota
1.60
Cota finala: 2.22
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro