Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.88

Superbet

Francisco Cerundolo (19 ATP) și Nuno Borges (69 ATP) sunt adversari în primul tur de la Wimbledon. Francisco Cerundolo este jucătorul în care tenisul argentinian și-a spus speranțele odată cu retragerea lui Juan Martin Del Potro. Cei doi au câteva similarități în joc. Și Cerundolo lovește năprasnic cu forehandul, iar în ultima vreme a făcut progrese remarcabile și la serviciu. O dovadă în acest sens îl reprezintă titlul cucerit chiar week-end-ul trecut pe iarba de la Eastbourne. 

Portughezul Nuno Borges nu are nimic impresionant în CV. Nu a urcat mai sus de locul 63 mondial, nu a cucerit vreun turneu ATP și nu a depășit turul secund la niciun turneu de Grand Slam. La Wimbledon, cea mai bună performanță este simpla accedere pe tabloul principal. 

cota2.ro

• Francisco Cerundolo este un jucător remarcabil la retur, un procentaj de 41% al punctelor câștigate în anul 2023. Borges stă mult mai rău, doar 32%

• 99 de ași a servit Cerundolo în anul 2023, Borges doar 41

• Borges a pierdut ultimele 3 meciuri jucate pe iarbă, în fața lui Murray, Tirante și Baez.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Cerundolo este @1.25. 

-----------------------

Daniil Medvedev (3 ATP) și Arthur Fery (391 ATP) se înfruntă astăzi în primul tur de la Wimbledon. Daniil Medvedev a scăpat de partea sezonului pe care o urăște, cea pe zgură. Acum se poate concentra și poate răzbuna faptul că anul trecut nu a avut acces pe tabloul principal la Wimbledon din cauza războiului declanșat de Rusia pe teritoriul Ucrainei. 

Daniil a avut noroc la tragerea la sorți. În cale i-a ieșit britanicul Arthur Fery, în vârstă de 20 de ani, beneficiar al unui wildcard. Pentru Fery este prima prezență pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam. El nu a rupt gura târgului nici în circuitul juniorilor, nu a depășit niciodată turul 3 într-o competiție de anvergură. Arthur a jucat în calificări la Queens și Eastbourne în luna iunie, dar a pierdut de fiecare dată încă de la primul meci.

• la cea mai recentă participare la Wimbledon, în 2021, Medvedev a atins faza optimilor de finală

• 1 a fost cea mai bună poziție ocupată de Medvedev în carieră. Fery are acum cea mai bună clasare, locul 386

• 20 de turnee a câștigat Daniil Medvedev în carieră. Fery are doar 3 competiții de nivel amator, ITF Futures, în palmares, toate pe hard

• Medvedev a câștigat 65% dintre meciurile jucate în carieră pe iarbă.

Pe Superbet, cota pentru Fery NU câștigă minim un set este @1.25.

-----------------

Frances Tiafoe (10 ATP) și Yibing Wu (62 ATP) se înfruntă astăzi în primul tur de la Wimbledon.  Frances Tiafoe este considerat de specialiști unul dintre jucătorii cu potențial de surpriză la Wimbledon 2023. Americanul are toate armele necesare. Servește bine și are o îndemânare excelentă pentru fizicul lui. Mai mult, nu mai are tracul tinereții, ajuns la 25 de ani. În schimb, a acumulat experiență în turneele de Grand Slam, semifinalist la ultimul US Open. 

Chinezul Yibing Wu, în vârstă de 23 de ani, a avut cariera pusă în pericol din cauza unei accidentări grave. A lipsit din circuit între 2019 și 2021. Debutul pe tabloul unui turneu de Grand Slam a venit abia toamna trecută, la US Open. Iarba nu pare suprafața lui favorită, pierzând 4 dintre cele 5 meciuri disputate anul acesta.

• ultimul meci jucat de Tiafoe înainte de Wimbledon a fost un demonstrativ pe iarbă, contra lui Djokovic. Americanul s-a ținut bine, eșec 3-6, 6-3, 7-10.

• Tiafoe are un titlu pe iarbă în 2023, la Stuttgart

• anul trecut, Tiafoe a ajuns până în optimile de finală la Wimbledon, pierzând dramatic, în 5 seturi, contra lui David Goffin

• Frances Tiafoe are un procentaj de 60% al victoriilor în meciurile pe iarbă, în întreaga carieră.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Tiafoe este @1.20. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
F. Cerundolo vs N. Borges
Pronostic:
1
Cota
1.25
D. Medvedev vs A. Fery
Pronostic:
Fery NU câștigă set
Cota
1.25
F. Tiafoe vs Y. Wu
Pronostic:
1
Cota
1.20
Cota finala: 1.88
Profit: 8.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro