Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

Superbet

Francezii Alexandre Muller (84 ATP) și Arthur Rinderknech (82 ATP) se înfruntă astăzi în primul tur de la Wimbledon. Alexandre Muller este un jucător francez de 26 de ani fără nicio performanță notabilă în carieră. Nu a cucerit niciun turneu și nu a urcat mai sus de locul 82 în ierarhia ATP. Suprafața lui favorită este zgură, aici jucând și pierzând singura finală. Nu s-a înscris la niciun turneu premergător pe iarbă, așadar va fi primul meci din 2023 pe gazon. 

Arthur Rinderknech este un coleg de generație, dar cu un stil total diferit. Măsoară 1,96 metri, iar asta îl transformă într-un competitor redutabil pe iarbă. Cea mai bună clasare din carieră a fost locul 42. Rinderknech vine după un sfert de finală jucat și pierdut dramatic la Mallorca, două seturi în tie-break contra americanului Eubanks. 

cota2.ro

• Alexandre Muller nu a câștigat în carieră niciun meci jucat pe iarbă în turneele ATP

• Arthur Rinderknech are 4 victorii pe iarbă doar în anul 2023

• Pentru Muller este prima prezență pe tabloul principal la Wimbledon. Arthur Rinderknech este la a 3-a consecutivă

• 35 de ași a servit Muller în anul 2023. Arthur Rinderknech are 149

• Arthur Rinderknech a câștigat 82% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2023. Muller, doar 75%. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Arthur este @1.25

-------------------

Emma Navarro (55 WTA) și Ekaterina Alexandrova (22 WTA) se înfruntă astăzi în primul tur al turneului de la Wimbledon. Emma Navarro este o americancă de 22 de ani, fără mare experiență în circuitul WTA. Nu a cucerit niciun titlu, nici măcar nu a trecut vreodată de semifinalele unui turneu. Pentru Emma, tenisul este doar o pasiune. Este fiica miliardarului american Ben Navarro.

Ekaterina Alexandrova are un CV mult mai interesant, o prezență constantă în top 20 mondial și cu 4 turnee cucerite în carieră. Ultimul a venit chiar în urmă cu două săptămâni, pe iarba de la S-Hertogenbosch, un parcurs aproape perfect, cu un singur set cedat. Alexandrova a ajuns în semifinale și la Berlin, săptămâna trecută. 

• în anul 2023, Alexandrova a pierdut un singur meci în fața unei jucătoare din afara top 50, cum este acum cazul Emmei Navarro

• 163 de ași a servit Alexandrova în anul 2023. Navarro are doar 18

• Alexandrova a câștigat 75.8% dintre game-urile jucate pe propriu serviciu în anul 2023. Emma Navarro stă prost, un procentaj de doar 62.3%

• 5,015,338 de dolari a câștigat Alexandrova în carieră. Emma Navarro, doar 211,768.

Pe Superbet, cota pentru victoria Ekaterinei Alexandrova este @1.28.

-----------------

Grett Minnen (123 WTA) și Jelena Ostapenko (18 WTA) sunt adversari astăzi în primul tur de la Wimbledon 2023. Belgianca Greet Minnen a ajuns la 25 de ani fără să lase vreo urmă notabilă în proba de simplu. Cea mai bună poziție ocupată a fost 69, iar în turneele de Grand Slam a atins o singură dată turul 3, la US Open 2021. La Wimbledon, cea mai bună performanță a fost turul 2 de anul trecut. Minnen a fost nevoită să joace 3 tururi de calificare pentru a accede acum pe tabloul principal. 

Letona Jelena Ostapenko este una dintre cele mai controversate apariții din tenisul feminin. Urâtă de mulți pentru atitudinea din afara terenului, Jelena are armele pentru a cuceri încă un Grand Slam, după Roland Garros 2017. Are un forehand năucitor, atacă decisiv fiecare minge, dar îi lipsește constanța. Ostapenko a jucat o semifinală pe iarba londoneză, la ediția din 2018.

• Ostapenko a câștigat un turneu pe iarbă în 2023, în finalul lunii iunie, la Birmingham

• Ostapenko a câștigat 71% dintre meciurile jucate în carieră pe iarbă

• în anul 2023, Minnen a jucat doar 2 meciuri pe tablourile principale ale turneelor de Grand Slam

• Ostapenko este una dintre cele mai bune jucătoare de retur din circuit, datorită agresivității. În 2023 a câștigat 57.2% dintre punctele jucate pe serviciul secund al adversarelor.

Pe Superbet, cota pentru handicap game-uri -1.5 Ostapenko este @1.25. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
A. Muller vs A. Rinderknech
Pronostic:
2
Cota
1.25
E. Navarro vs E. Alexandrova
Pronostic:
2
Cota
1.28
G. Minnen vs J. Ostapenko
Pronostic:
Ostapenko -1.5 handicap game-uri
Cota
1.25
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro