Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

BETANO

După ce vântul, dar mai ales evoluția lui Ramos ne-a stricat pronosticul de ieri, vin si azi cu un Combo in care am încredere bună. Vedeti mai jos avancronicile partidelor, dar si pronosticurile propuse . 

Matteo Berrettini - Lorenzo Sonego 

cota2.ro

Duel italian in primul tur la Wimbledon intre Lorenzo Sonego și Mateo Berrettini.

Lorenzo Sonego este un italian de 28 ani, clasat pe locul 42 mondial. El este un real talent, câștigător a 3 turnee ATP și a fost foarte aproape să intre între primii 20 jucători ai lumii. Anul trecut a fost extrem de inconstant, a câștigat trofeul la Metz trecând de Hurkacz, Korda ori Bublik dar a și pierdut la multe turnee încă din primul tur, contra unor jucători mai slab cotați. Forma lui este medie, în 2023 are victorii în Cupa Davis în fața lui Tiafoe și Shapovalov, la Australian Open a pierdut greu cu Hurkacz în decisiv, la Dubai l-a bătut pe Auger Aliassime. A început sezonul de zgură cu 2 infrangeri contra lui Garin si Struff, insa a prestat un joc solid la Roma când a pierdut în turul 3 cu Tsitsipas și mai ales la Roland Garros unde a pierdut cu Khachanov. Pe iarba a jucat 5 meciuri in acest an, iar bilanțul este 2 v - 3 î.

Matteo Berrettini este un jucător italian cu 1 an mai tânăr decât compatriotul său si se află momentan pe locul 38 ATP. El este unul dintre cei mai buni jucători pe hard din circuit, având un serviciu foarte puternic și greu de returnat, servind mulți ași. In 2022 are două titluri pe iarbă, la Stuttgart și Queens, a ajuns în semifinale la Australian Open și în sferturi la US Open. Nu a participat la Wimbledon, fiind bolnav de Covid, deși era văzut drept al doilea favorit după Djokovic. In 2023 a jucat mai puțin fiind măcinat de accidentări, iar in ultimele 3 luni a jucat un singur meci, pierdut chiar in fata adversarului de azi. 

Berretini are performanțe foarte bune pe iarbă acolo unde a pierdut doar 2 meciuri din ultimele 22 disputate si a câștigat numai puțin de 4 turnee. Chiar dacă nu este în cea mai bună perioadă a sa, el servește puternic și bine plasat și dă puține șanse adversarilor pe retur. Este a 3-a întâlnire pe iarbă între cei doi si indiferent de rezultatul final cred ca Berrettini va trimite mai mulți ași si de această dată. 

Carlos Alcaraz - Jeremy Chardy 

Meci dezechilibrat in primul tur între Carlos Alcaraz si Jeremy Chardy.

Liderul mondial Carlos Alcaraz intră în scenă in drumul său spre al 2-lea titlu de mare șlem al carierei. El este un jucător spaniol de doar 20 ani, cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 10 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelonax2 Madrid, Buenos Aires, Indian Wells, Londra și mai ales US Open si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. În 2023, cu exceptia turneului de la Roma, a jucat cel puțin semifinale în toate celelalte turneele la care a participat și a pierdut doar 4 meciuri, cu Norrie, Sinner, Maroszan și Djokovic. Vine aici după primul turneu din carieră pe iarba, castigat la Queens.

Jeremy Chardy este un sportiv francez de 36 ani, aflat pe locul 542 ATP. El este prezent aici grație clasamentului protejat, deoarece Chardy s-a retras din circuit in 2021 luând decizia de a reveni surprinzător in acest an la Australian Open. In 2023 a jucat doar 5 meciuri, înregistrând 4 înfrangeri in care nu a reușit să câștige set si evolutii modeste. Pe iarbă a jucat un singur meci in ultimii 2 ani, fiind învins in calificările de la Queens de McDonald, turneu câștigat chiar de adversarul său de astăzi. 

Este o diferență imensă de aspirații, valoare si pregătire fizică între cei doi oponenți și nu văd cum Chardy ar putea să ii reziste liderului mondial, jucător cu 15 ani mai tânăr. Carlos nu prea face concesii in meciurile inaugurale contra unor adversari slabi si cred ca va termina rapid socotelile.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Matteo Berrettini vs Lorenzo Sonego
Pronostic:
Berrettini trimite mai mulți asi
Cota
1.32
Carlos Alcaraz vs Jeremy Chardy
Pronostic:
Alcaraz - sub 18.5 Game-uri
Cota
1.78
Cota finala: 2.35
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro