Ponturi Pariuri Tenis Karolina Muchova vs Jule Niemeier

BETFAIR EXCHANGE

Am găsit un meci interesant in primul tur la Wimbledon, acolo unde pe tabloul feminin se întâlnesc Muchova si Niemeier. 

Karolina Muchova este o sportivă din Republica Cehă clasată pe locul 16 WTA. Ea cochetează de ceva ani cu prima sută mondială însă din cauza accidentărilor nu a reușit să facă pasul către elită până in acest an. Are un titlu WTA câștigat în 2019 în Koreea și o finală pierdută în același an la Praga. Karolina este o sportivă înaltă, care preferă suprafețele rapide, acolo unde își poate pune in valoare mai bine serviciul puternic, insă se descurcă bine și zgură fiind extrem de inventivă cu un joc variat. Anul acesta are sferturi de finală la Dubai și Indian Wells, insă a jucat bine și la Roma când a pierdut greu in turul 4 cu Badosa. Aici vine după cea mai mare performanță a carierei, finala de la Roland Garros pierdută greu cu Swiatek, după care a luat o pauză binemeritată.

cota2.ro

Jule Niemeier este o sportivă din Germania de 23 ani, momentan pe locul 103 WTA. Ea este o jucătoare puternică, masivă, care intr-o zi bună poate obține rezultate mari, însă are si foarte multe perioade de black-out în care este de nerecunoscut. Niemeier vine după un an bun în care a cucerit primul titlu WTA al carierei, la Makarska, dar mai ales a impresionat la Wimbledon și US Open, unde a ajuns în sferturi, respectiv optimi de finală. Forma ei in 2023 este însă foarte slabă, iar începând cu luna decembrie a reușit la un singur turneu să treacă mai mult de turul 2. Aici vine după cea mai importantă victorie a anului, la Berlin cu Jabeur, insă apoi s-a retras in meciul cu Vondrousova.

La acest moment, Muchova mi se pare una dintre cele mai solide sportive de pe tabloul feminin și o văd cât de curând in top 10. Ea este bună pe iarbă, are sferturi de finală la Wimbledon in 2019 si 2021, iar beneficiind de un traseu bun o văd in fazele finale. Niemeier este extrem de inconstantă, iar aici vine după o accidentare ce a părut serioasă suferită la Berlin. Merg pe victoria jucătoarei din Cehia cu 2-0.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Karolina Muchova vs Jule Niemeier
Pronostic:
Victorie Muchova 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro