Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

BETANO

Hai sa spargem gheața și să revenim pe panta ascendentă care ne-a caracterizat cu un Combo de la Wimbledon. Sperăm ca meciurile să se joace astăzi si biletul să fie verde. Mai jos aveți propunerile.

Jannik Sinner - Diego Schwartzman

cota2.ro

Jannik Sinner este la doar 21 ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 7 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. A început anul cu eliminarea dramatică de la Australian Open în fața lui Tsitsipas, însă apoi a câștigat titlul la Montpellier, iar la Rotterdam a pierdut in finală cu Medvedev după ce si-a luat revanșa în fața grecului. A renunțat la turneul de la Marseille pentru a fi la cel mai înalt nivel la turneele americane și acest lucru a fost de bun augur, ajungând în semifinale la Indian Wells unde a pierdut cu Alcaraz și în finală la Miami, fiind învins de același Medvedev. Așadar 3 finale pentru italian în primele 6 luni ale anului și o binemeritată reîntoarcere în top 10 ATP. Pe iarbă se simte bine, iar in primul tur a trecut fără probleme de J.M Cerundolo.

Diego Schwartzman este un jucător argentinian de 30 ani, aflat pe locul 98 ATP. El este cel mai scund jucător din prima sută mondială, având doar 1.70 m, însă compensează cu o deplasare foarte bună în teren, fiind foarte combativ pe toate suprafețele. Preferă totuși zgura, acolo unde a câștigat 3 din cele 4 titluri din palmares și unde a reușit cea mai mare performanță a carierei, semifinale la Roland Garros. El se afla in cadere liberă în ultimul an și ete foarte aproape să iasă din prima sută mondială după mult timp. Pe iarbă nu excelează, insă are un tur 3 la Wimbledon in 2019 si 2021, iar anul acesta i-a învins pe Auger Alliasime sau McDonald. In primul tur a trecut oarecum surprinzător de ușor de Kecmanovic.

Schwartzmann nu i-a luat niciun set lui Sinner in 3 întâlniri directe si este greu de crezut ca va reuși pe iarba, acolo unde italianul îl va domina in primul rând fizic . Jannik a jucat foarte bine in primul tur si îl vad printre favoriții la fazele finale, după ce anul trecut l-a învins pe Alcaraz si a fost foarte aproape sa treacă si de Djokovic.

Sorana Cirstea - Tatjana Maria 

Sorana Cirstea este o jucatoare de 33 ani din România, aflata momentan pe locul 37 WTA. Ea este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, însă pare că niciodată nu a ajuns la potențialul său maxim. După un început destul de slab de sezon cu eliminari in primul tur la Adelaide 2, Australian Open, Abu Dhabi și Doha, Sori a impresionat la Sunshine Double, reusind sferturi de finala la Indian Wells și semifinale la Miami. Nu atat performantele cat mai ales jocul a convins, roadele muncii cu Thomas Johansson fiind vizibile din plin. Sorana este o jucatoare puternică, buna pe toate suprafetele, cu un serviciu decent si agresiva la retur. Ea vine aici intr-o forma bună, cu victorii la jucătoare de top precum Keys, Garcia, Vondrousova, Muchova si chiar Sabalenka. Are si un titlu, la Reus Challenger, insă la Roland Garros a pierdut dezamăgitor cu Paolini. Pe iarbă se simte bine, are semifinale anul trecut la Birmingham si victorii cu Azarenka sau Vekic.

Ajunsă la 36 ani, Tatjana Maria a ajuns aproape de finalul carierei, una destul de bună în care a cochetat cu prima sută mondială, obținând și 7 titluri WTA, 3 la simplu și 4 la dublu. Ea a jucat destul de puțin în ultimii ani fiind însărcinată, iar apoi măcinată de accidentări, însă este surprinzător pentru mulți, in cea mai bună perioadă din carieră, cu două titluri la Bogota și mai ales semifinala de la Wimbledon, acolo unde a trecut printre altele de Sorana Cârstea , Sakkari, Ostapenko ori Niemeier. Tatjana preferă suprafețele rapide, fiind o jucătoare destul de înaltă, care lovește puternic, iar pe iarba se simte cel mai bine. Vine aici după finala de la Gaiba Challenger unde a pierdut cu Krueger in decisiv.

Am încredere in combativitatea Soranei, iar după eliminările din primul tur de la Australian Open si Roland Garros cred că va reuși o prestație bună aici. Ea a învins-o pe Maria in 3 din cele 4 întâlniri directe si chiar dacă a pierdut anul trecut tot la Wimbledon o văd superioară nemțoaicei. Maria lovește puternic, insă este destul de imobilă, iar dacă va fi agresivă la retur o văd cu prima șansă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Diego Schwartzman
Pronostic:
Schwartzman - sub 15.5 Game-uri
Cota
1.45
Sorana Cirstea vs Tatjana Maria
Pronostic:
Sorana Cirstea - peste 11.5 Game-uri
Cota
1.42
Cota finala: 2.06
Profit: 9.54
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro