Ponturi Pariuri Fotbal Spania U21 vs Ucraina U21

BETFAIR EXCHANGE

SPANIA U21 - UCRAINA U21

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe stadionul ”Steaua” din Bucuresti, Spania si Ucraina se intalnesc in cea de-a doua semifinala de la Campionatul European de Tineret.

Cele doua nationale s-au intalnit in urma cu aproximativ o saptamana, in Grupa B de la acest Campionat European, iar meciul a fost unul extrem de spectaculos, incheiat insa la egalitate, scor 2-2. Ucraina a condus de doua ori in acea partida, gratie reusitelor lui Vyunnyk (min. 43) si Sudakov (min. 81 - pen.), insa ”ibericii” au reusit sa egaleze de fiecare data prin Zhelizko (min. 49 - OG) si Abel Ruiz (min. 90). Ambele formatii au incheiat grupa cu 7 puncte si s-au calificat in fazele eliminatorii fara prea mari emotii, avand in vedere ca ambele nationale au invins Romania si Croatia fara sa primeasca vreun gol.

cota2.ro

Spania e neinvinsa la acest turneu final, iar jocul de pase al elevilor lui Denia este absolut incantator. Spania nu a avut un meci usor in sferturi, acolo unde a intalnit Elvetia, formatie calificata in fazele eliminatorii, in detrimentul Italiei, dupa ce au avut mai multe goluri marcate decat acestia. Cu toate ca a dominat partida si a condus pana aproape de final cu 1-0, gratie reusitei semnate de Sergio Gomez, in minutul 68, Spania s-a vazut nevoita sa joace si doua reprize de prelungiri, dupa ce Amdouni, jucatorul care ne-a marcat doua goluri pe ”Swissperarena” in preliminariile EURO 2024, a reusit sa egaleze in minutul 90+1, dupa o actiune colectiva extrem de rapida, finalizata de acesta cu o executie precisa la coltul lung.

Ucraina a bifat trei succese si un rezultat de egalitate in cele 4 partide disputate pana in acest moment, la acest turneu final. Ofensiva ucrainienilor arata excelent, tinand cont ca in 3 dintre aceste 4 meciuri a reusit sa puncteze de minim doua ori. Ucraina a intalnit in sferurturi selectionala Frantei, iar trupa lui Rotan pleca clar cu a doua sansa. Franta si-a creat mult mai multe ocazii de gol, insa eficienta Ucrainei si-a spus cuvantul, acestia marcand trei goluri din trei suturi pe poarta. ”Cocosul galic” a reusit sa deschida scorul prin Cherki, in minutul 19, insa pana la pauza adversarii au reusit sa intoarca scorul, gratie ”dublei” lui Sudakov din minutele 32, respectiv 44. Lovitura de gratie a fost data de Bondarenko cu 4 minute inainte de finalul timpului regulamentar, dupa ce l-a driblat superb pe Lukeba si a finalizat cu o ”scarita” peste Chevalier.

Spania U21 vs Ucraina U21 - Top statistici (echipe + jucatori):

  • Spania U21 si Ucraina U21 sunt formatiile cu cele mai bune ofensive de la acest Campionat European de Tineret, ambele reusind sa puncteze de 8 ori in cele 4 jocuri disputate;
  • Spania U21 este echipa cu a doua cea mai mare medie de ocazii de gol create per meci (18.0) si echipa cu a treia cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci (5.3), de la acest turneu final;
  • Ucraina U21 este formatia cu cele mai multe tackling-uri per meci de la acest Campionat European (21.8);
  • Heornii Sudakov este cel mai bun marcator de la acest Campionat European, acesta reusind sa marcheze de trei ori. Doua dintre aceste goluri au venit in urma executarii loviturilor de la 11 metri;
  • Sergio Gomez a fost in prim-plan la 4 dintre cele 8 goluri marcate de Spania la acest turneu final, acesta reusind sa marcheze de doua ori si sa livreze doua pase decisive.

Spania U21 (4-2-3-1): Tenas - V. Gomez, Pacheco, Paredes, Miranda - Blanco, Baena - Rodri, Sancet, S. Gomez - Ruiz

Ucraina U21 (4-2-3-1): Trubin - Sych, Batahov, Talovierov, Vivcharenko - Bondarenko, Brazhko - Kashchuk, Sudakov, Mudryk - Sikan

Spania porneste usor favorita in aceasta confruntare, insa eu cred ca meciul va fi unul extrem de echilibrat. Ma astept ca ibericii sa tina de minge, sa-si creeze multe oportunitati de a marca, insa daca nu le vor si fructifica, ma tem ca vor avea de suferit. In meciul din grupe am avut un meci extrem de spectaculos, cu multe goluri, insa si cu foarte multe oportunitati. Banda dreapta a Ucrainei nu arata grozav, mai ales ca si francezii au atacat mai mult in acea zona. Kashchuk (Sabah Baku), Brazhko (Zorya) si Sych (Rukh Lviv) au fost ezitanti in multe momente, in jocul din sferturi, iar Cherki si-a cam facut de cap, punand in pericol poarta acestora de 4 ori, ba chiar reusind sa si puncteze. Ei bine, in acea zona va activa diseara Sergio Gomez, fotbalist care s-a facut remarcat in toate meciurile in care a jucat titular, la acest EURO. Ma astept ca jucatorul lui Machester City sa ajunga des la finalizare si sa puna in pericol poarta lui Trubin.

Pontul meu pentru meciul Spania U21 - Ucraina U21 este ”Sergio Gomez are minim un sut pe poarta”, la o cota de 2.10, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Spania U21 vs Ucraina U21
Pronostic:
Sergio Gomez are minim un sut pe poarta
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro