Ponturi Pariuri Tenis Ben Shelton vs Laslo Djere

BETANO

Am găsit un pariu special interesant in turul secund de la Wimbledon pentru meciul dintre Ben Shelton si Laslo Djere. Mai jos aveți Avancronica meciului si pronosticul propus. 

Ben Shelton este noua senzatie a tenisului din Statele Unite ale Americii, un jucător de doar 20 ani extrem de talentat, clasat momentan pe locul 39 ATP. El a cunoscut o ascensiune incredibilă în ultimii 2 ani, după ce la început de 2022 era clasat pe locul 568 ATP și a terminat anul în top 100. De la trecerea la seniori, Ben are rezultate foarte bune câștigând numai putin de 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud, Sonego ori Wolf. Anul acesta a ajuns în sferturile de finală la Australian Open, profitând totuși de un traseu destul de ușor Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide. A trecut in primul tur de Taro Daniel in 5 seturi.

cota2.ro

Laslo Djere este un jucător sârb de 28 ani, aflat momentan pe locul 60 ATP. Deși este de ceva ani între primii 100 jucători ai lumii, Laslo este un jucător mediu, care pare că nu poate trece peste un anumit prag valoric, staționând între pozițiile 25-75. El este un zgurist tipic, suprafață pe care joacă cel mai mult și are cele mai bune rezultate ale carierei, printre care și 2 titluri ATP, la Rio de Janeiro și Sardinia. Totuși in ultimul timp a progresat mult si pe hard, reușind o finala anul trecut la Winston Salem, dar si alte evolutii solide. In primul tur a trecut de Maxim Cressy după un meci cu 4 tie-break-uri.

Ben Shelton este unul dintre cei mai buni jucatori la serviciu din nextgen, riscând foarte mult inclusiv pe mingea a 2-a. El trimite de regulă mulți asi, având recent 14 cu Wolf in meci scurt, 18 cu Eubanks sau 22 in primul tur. De cealaltă parte, Djere a progresat enorm la serviciu in ultimul timp si are performante care acum ceva ani păreau imposibile . Sârbul a trimis in ultimele 3 luni mai mulți asi decât Rublev, Otte sau Medvedev, iar in primul tur a trimis 15 asi contra lui Cressy. Văd un meci lung aici, așa cum a fost si singura partida directa intre cei doi, lucru care ar favoriza înverzirea pontului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ben Shelton vs Laslo Djere
Pronostic:
30 + ași în meci
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro