Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

BETANO

Ne dublăm azi banii cu un Combo in care am încredere ridicată si care nu ar trebui să ne pună probleme. Mai jos vedeti avancronicile meciurilor in care sunt implicați cei doi lideri mondiali, Alcaraz si Swiatek. 

Carlos Alcaraz - Alexandre Muller 

cota2.ro

Liderul mondial Carlos Alcaraz are un nou meci facil in drumul său spre al 2-lea titlu de mare șlem al carierei. El este un jucător spaniol de doar 20 ani, cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 10 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelonax2 Madrid, Buenos Aires, Indian Wells, Londra și mai ales US Open si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. În 2023, cu exceptia turneului de la Roma, a jucat cel puțin semifinale în toate celelalte turneele la care a participat și a pierdut doar 4 meciuri, cu Norrie, Sinner, Maroszan și Djokovic. Vine aici după primul turneu din carieră pe iarba, castigat la Queens, iar in primul tur a trecut fără probleme de Chardy care a castigat doar 7 Game-uri.

Alexandre Muller este un sportiv francez de 26 ani clasat pe locul 82 ATP. Deși nu este tânăr , el a intrat recent in top 100 fiind un sportiv cu rezultate modeste care si-a desfasurat întreaga carieră pe turneele challenger si ITF, in general pe zgură. Inaintea acestui turneu el nu a disputat niciun meci pe iarbă in acest an, semn că prezența in acest tur secund este un mare bonus, iar așteptările sunt reduse. Muller este pentru prima data in carieră pe tabloul principal la Wimbledon.

Este o diferență imensă de valoare si aspirații între cei doi jucatori si văd o victorie lejeră a lui Carlos. Inaintea acestui turneu, Muller avea o singură victorie in toată cariera pe iarbă si doar 4 meciuri disputate, astfel că victoria din primul tur contra lui Rinderknech l-a luat chiar si pe el prin surprindere .

Iga Swiatek - Petra Martic 

Iga Swiatek este o sportiva din Polonia in vârsta de doar 22 ani. Ea este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care începând cu anul trecut domină de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie a anului trecut și până acum, Iga a pierdut doar 10 meciuri, câștigând numai puțin de 11 turnee printre care Roland Garros x 2 și US Open. Ea a fost bună pe absolut toate suprafețele având un bilanț de peste 85% meciuri câștigate. Anul acesta l-a început cu eliminarea de la Australian Open contra Rybakinei, însă apoi a fost dominantă la Doha când a câștigat turneul stând pe teren doar 3 ore. Au urmat titlul de la Stuttgart, finală la Madrid, iar apoi un nou titlu la Roland Garros. In primele tururi a trecut de Lin Zhu si Sorribes Tormo.

Petra Martic este o sportiva de 32 ani din Croația clasata pe locul 29 WTA. Ea a avut o carieră bună, in care a castigat 3 trofee WTA și a ajuns pana pe locul 14 mondial, insa nu a făcut niciodată cu adevărat pasul către elită. Petra este o sportivă masivă care se bazează mult pe serviciu și căreia îi place să controleze punctele. Totuși, atunci când întâlnește adversare de calibru, comite foarte multe erori neforțate. Aici a trecut de Fruhvirtova si de Parry.

Iga a pregătit intens acest turneu in încercarea ei de a demonstra ca este cea mai bună jucătoare din lume inclusiv pe iarba. S-a retras in semifinale de la Bad Homburg deși avea sanse foarte mari să câștige trofeul, iar aici a fost imperială cedând doar 5 Game-uri cu Lin Zhu si 2 cu Sorribes Tormo. Nu văd cum Martic ar putea rezista prea mult.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carlos Alcaraz vs Alexandre Muller
Pronostic:
Muller - sub 12.5 Game-uri
Cota
1.48
Iga Swiatek vs Petra Martic
Pronostic:
Martic - sub 7.5 Game-uri
Cota
1.35
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro