Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.95

BETANO

Am pierdut la un singur game Combo-ul de ieri, insa azi vreau să lovim un bilet care sa ne readucă pe linia de plutire. Mai jos aveți evenimentele propuse de mine.

Beatriz Haddad Maia - Sorana Cirstea 

cota2.ro

Dupa eliminările premature de la Australian Open si Roland Garros, mă asteptam la o prestație bună a Soranei aici si nu m-a dezamăgit. Ea este o jucătoare de moral, iar victoria din meciul cu Ostapenko i-a ridicat cu siguranța increderea la cote maxime. Sori a jucat foarte bine aici si o vad chiar favorita. Haddad Maia este buna pe iarba, acolo unde anul trecut a castigat 2 titluri, insa anul acesta a fost destul de ezitantă. Jucătoarea din Brazilia a pierdut set in toate meciurile disputate anul acesta pe gazon, iar in meciul cu Jaqueline Cristian a fost chiar aproape de înfrângere. Sorana conduce cu 3-1 intalnirile directe, ultimul meci fiind chiar in acest an.

Alexander Zverev - Matteo Berrettini 

Se întâlnesc doi jucatori masivi, cu un serviciu redutabil, iar toate aspectele duc către un meci lung. Berrettini nu si-a pierdut nici măcar odată serviciul in primele 2 tururi, deși a avut adversari de top precum Sonego ori De Minaur. Iarba este suprafața sa favorită, fiind finalist aici in urma cu 2 ani. Zverev pare ca si-a recăpătat încrederea in forțele proprii si se apropie de jucătorul care era anterior accidentării. A jucat bine la Roland Garros, a ajuns in semifinale la Halle, iar aici a pierdut un singur set contra lui Watanuki .Asemenea adversarului său, el servește foarte bine si oferă putine sanse de break. Linia propusă pare foarte ușor de depășit.

Katie Boulter - Elena Rybakina 

Vad o favorita certă în acest meci, in care nu cred că favorita gazdelor va avea vreo șansă. Chiar dacă are un palmares bun pe iarbă, trebuie sa observăm și nivelul jucătoarelor întâlnite de Boulter. Acestea au fost in general jucătoare modeste de nivel Challenger, iar atunci când a jucat cu sportive de o valoare mai ridicată, a pierdut atât cu Lin Zhu cât si cu Martic in 2 seturi. Rybakina este o jucătoare de un alt calibru, campioana en titre de aici si in opinia mea singura sportiva care ii poate pune probleme Igai Swiatek, având un ascendent moral asupra ei după ultimele meciuri. Chiar dacă a pierdut un set cu Rogers, nu a părut niciun moment in pericol, servind extrem de bine și fiind foarte agresivă la retur. Nu văd surprize.

Carlos Alcaraz - Nicolas Jarry 

Aștept un meci mai echilibrat decât o arată cotele aici si cred că serviciul lui Jarry este cel care va înverzi acest pronostic. Chilianul este înalt si da putine sanse adversarilor la retur, mai ales in condițiile suprafeței rapide de la Londra. Forma sa este bună, iar in ultimele 2 luni are titlu la Geneva si victorii cu Zverev, Dimitrov ori Tsitsipas. Alcaraz este liderul mondial si este evident favorit, insa nu îl vad sa faca prea multe break-uri astăzi, iarba nefiind suprafața lui favorită. Cred că Jarry va scurta pe cât posibil punctele și va tine aproape.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Beatriz Haddad Maia vs Sorana Cirstea
Pronostic:
Sorana - peste 9.5 Game-uri
Cota
1.40
Alexander Zverev vs Matteo Berrettini
Pronostic:
Peste 35.5 Game-uri
Cota
1.37
Katie Boulter vs Elena Rybakina
Pronostic:
Victorie Rybakina & sub 25.5 Game-uri
Cota
1.47
Carlos Alcaraz vs Nicolas Jarry
Pronostic:
Peste 30.5 Game-uri
Cota
1.40
Cota finala: 3.95
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro