Ponturi Pariuri Fotbal Farul vs Sepsi

Superbet

Azi, de la 20:00, începe un nou sezon fotbalistic în România! Farul, câștigătoarea din Superligă, și Sepsi, deținătoarea en-titre a Cupei, se întâlnesc în Supercupa României!

Partida va avea loc la Ploiești, pe stadionul ”Ilie Oană”, și va reprezenta ultimul test al celor de la Farul înainte de debutul în preliminariile Ligii Campionilor, de miercuri, cu Sheriff Tiraspol.

cota2.ro

Ambele echipe au arătat foarte slab în meciurile de pregătire, ba chiar Farul a fost horror în amicalele desfășurate în această pauză competițională! Hagi n-a câștigat niciun meci în cantonamentul din străinătate, bifând 3 înfrângeri grele cu Pogon (1-2), Ostrava (0-5) și Warta (0-3). Lucrurile pozitive pentru Hagi au fost în cele două jocuri bifate în debut de pregătire, în România, 1-0 cu Poli Iași și 1-1 cu FC Brașov.

Sepsi și-a schimbat antrenorul, iar Liviu Ciobotariu a cerut doar 3 teste de pregătire în Slovenia: 0-1 cu Ferencvaros, 1-0 cu Zhytomyr și 1-3 cu ȚSKA 1948, viitoarea adversară a celor de la FCSB din preliminariile de Conference League.

În playoff, Sepsi le-a dat bătăi de cap celor de la Farul, în special în returul de la Sfântu Gheorghe, atunci când s-a terminat 1-1 și constănțenii tremurau pentru campionat. La Ovidiu, Farul câștigase cu 2-1.

  • În afară de aceste două partide mai animate la nivel de goluri, duelurile Farul vs. Sepsi sunt exemple de goluri puține;
  • Alte 5 meciuri au fost toate de sub 2,5 goluri, dar și partide în care nu au reușit să marcheze ambele formații! Cine a dat gol a și câștigat!
  • 13 faulturi a făcut Sepsi la ultimul meci direct cu Farul;
  • 18 faulturi a bifat Sepsi la ultimul meci cu Farul jucat pe teren străin.

Supercupa României va fi condusă la centru de Florin Andrei, central care a arbitrat-o ultima dată pe Sepsi în duelul din Giulești cu Rapid, scor 0-0.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul vs Sepsi
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Sepsi
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro