Ponturi Pariuri Tenis Andrey Rublev vs Alexander Bublik

BETANO

Unul dintre cele mai spectaculoase si așteptate meciuri din optimile de finală ale Wimbledon 2023, ii aduce față in față pe Andrey Rublev si Alexander Bublik. 

Andrey Rublev este un jucător rus de 25 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul trecut a fost bun, a câștigat 4 turnee, la Dubai, Marseille, Belgrad și Gijon, și a ajuns în semifinale la Indian Wells, Rotterdam, Washington, Astana și Turneul Campionilor. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte, fiind bun pe toate suprafețele. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. Începutul anului a fost clar sub așteptări pentru el, cu eliminări premature la Adelaide, Rotterdam și Doha, iar la Australian Open a pierdut în fața lui Djokovic, însă s-a revanșat in sezonul de zgură prin titlul de la Monte Carlo. Aici vine după finala de la Halle pierdută chiar împotriva adversarului de astăzi. In primele tururi a trecut de Purcell, Karatsev si Goffin. 

cota2.ro

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 26 ATP, unul dintre cei mai spectaculosi jucători din circuit. Vine după un an bun pentru el, cu 3 finale jucate, două pierdute la Newport și Metz, dar și un titlu la Montpellier când l-a învins pe Zverev în finală. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Anul acesta are semifinale la Marseille in sală, insă in general evolutiile lui au fost fluctuante, cu multe eliminări în primul tur și momente controversate. Iarba este suprafata sa favorită deoarece își poate pune în valoare principala sa armă și poate câștiga multe puncte ușoare. Aici vine după cel mai important titlu al carierei, la Halle, acolo unde a învins jucatori de top precum Coric, Struff, Sinner, Zverev ori chiar Rublev. Aici a trecut de McDonald, Wolf si Marterer, pierzând un singur set in primul tur.

Chiar dacă a pierdut in finală la Halle, il văd superior pe Rublev și cred că își va lua revanșa in acest meci. Rusul este mai obișnuit cu meciurile importante de la turneele de mare șlem, este avantajat de faptul că se joacă 3/5, in timp ce Bublik a trecut pentru prima dată de turul 3 la un turneu de asemenea anvergură. Văd un meci extrem de spectaculos, insă in final îl vad pe Bublik cedând presiunii, astfel că merg pe Rublev.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Andrey Rublev vs Alexander Bublik
Pronostic:
Victorie Andrey Rublev
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: 9.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro