Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Matteo Berrettini

BETFAIR EXCHANGE

Cel mai tare meci al zilei in optimi la Wimbledon este fără discuții cel dintre Carlos Alcaraz si Matteo Berrettini. Mai jos aveți Avancronica meciului si pronosticul meu pentru această dispută. 

Carlos Alcaraz este un jucător spaniol de doar 20 ani, cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 10 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelonax2 Madrid, Buenos Aires, Indian Wells, Londra și mai ales US Open si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. În 2023, cu exceptia turneului de la Roma, a jucat cel puțin semifinale în toate celelalte turneele la care a participat și a pierdut doar 4 meciuri, cu Norrie, Sinner, Maroszan și Djokovic. Vine aici după primul turneu din carieră pe iarba, castigat la Queens, iar in primele tururi a trecut de Chardy, Muller si Jarry fără să strălucească.

cota2.ro

Matteo Berrettini este un jucător italian de 27 ani momentan pe locul 38 ATP. El este unul dintre cei mai buni jucători pe iarbă din circuit, având un serviciu foarte puternic și greu de returnat, servind mulți ași. In 2022 are două titluri pe iarbă, la Stuttgart și Queens, a ajuns în semifinale la Australian Open și în sferturi la US Open. Nu a participat la Wimbledon, fiind bolnav de Covid, deși era văzut drept al doilea favorit după Djokovic. In 2023 a jucat mai puțin fiind măcinat de accidentări, iar aici venea fără mari așteptări, insă jocul său a fost de-a dreptul entuziasmant. Nu și-a pierdut serviciul nici măcar odată in primele 3 tururi, deși a avut un traseu foarte greu cu Sonego, De Minaur si Zverev si a fost dominant pe toată durata partidelor.

Berrettini se simte foarte bine pe iarbă, suprafață pe care a obținut 23 de victorii in ultimele 25 de partide si pe care poate învinge fără discuții orice adversar. El este finalist aici in 2021, iar dacă va păstra ritmul din primele tururi îl văd capabil să repete peformanța. Alcaraz este liderul mondial si este normal să fie favorit, insă el are mult mai puțină experiență pe iarbă si nu m-a impresionat până acum, având multe momente de slăbiciune. Berrettini l-a mai bătut pe Alcaraz la un Grand Șlem, anul trecut la Australian Open si eu voi merge pe victoria lui si acum.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Carlos Alcaraz vs Matteo Berrettini
Pronostic:
Victorie Matteo Berretini
Cota
3.15
Cota finala: 3.15
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro