Ponturi Pariuri Fotbal Alverca vs Al Nassr

BETANO

Al Nassr își începe, în mod oficial, pregătirea noului sezon cu meciuri amicale, iar Alverca, o modestă echipă de liga a 3-a din Portugalia, îi va fi prima adversară.

Saudiții se pregătesc în Portugalia încă de la începutul lunii iulie, iar acum au și primul meci amical, acolo unde fanii speră să-l vadă în acțiune și pe Cristiano Ronaldo.

cota2.ro

Ținând cont că meciul se va juca în Portugalia sunt șanse foarte mari ca CR7 să evolueze măcar câteva minute pentru Al Nassr. Vicecampioana din Arabia Saudită va pleca apoi în Japonia pentru dueluri de gală cu PSG și Inter.

Alverca și Al Nassr nu au jucat până acum nicio partidă în care să pregătească noul sezon.

  • Alverca a făcut parte din playoff-ul de promovare, dar a ratat accesul în Liga a 2-a portugheză, după ce a terminat doar pe poziția a 3-a;
  • Al Nassr a ratat și ea campionatul, în dauna lui Al Ittihad, noul club al lui Benzema și Kante.

Cum diferența de valoare dintre cele două echipe nu poate fi pusă la îndoială, cu Al Nassr venind, pe lângă superstarul Cristiano Ronaldo și cu alți fotbaliști foarte valoroși, precum Brozovici sau Talisca, Alverca va avea o misiune destul de complicată.

Cotele pentru victoria lui Al Nassr sunt destul de mici, dar ”cifrele” pentru pariurile pe goluri sunt neașteptat de mari. Desigur, așa cum am spus, vorbim despre început de pregătire, încă nu se știe dacă Ronaldo va evolua și nici nu se știe nivelul la care vor apărea cele două echipe, în special Al Nassr.

Dar chiar și așa, cu antrenor nou pe bancă, în persoana lui Luis Castro, cei de la Al Nassr vor dori să debuteze cu un rezultat încrezător pentru fani în perspectiva noului sezon sau, așa cum am spus la început, măcar în perspectiva testelor tari care vor urma în cantonamentul din Japonia.

  • 63 de goluri a înscris Al Nassr în sezonul trecut din Arabia Saudită! Chiar dacă n-au câștigat campionatul, Ronaldo & co. au avut cel mai bun atac!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alverca vs Al Nassr
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro