Ponturi Pariuri Fotbal Ballkani vs Ludogoreț

BETANO

Zilele de marți și miercuri sunt destinate partidelor din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde se află și Farul Constanța. Campioana României joacă miercuri, cu Sheriff Tiraspol, dar până atunci avem treabă la un meci de azi.

Ludogoreț, campioana Bulgariei, merge în Kosovo pentru prima manșă a duelului cu FC Ballkani.

cota2.ro

Ludogoreț este o obișnuită a grupelor din competițiile europene. Dacă nu reușesc să prindă mereu loc în grupele Ligii Campionilor, campionii Bulgariei au prezențe constante în grupe de Europa League sau, mai nou, prezențe și în Conference League.

În sezonul trecut, Ludogoreț a participat în grupele Europa League și a terminat pe poziția a 3-a, după Betis și AS Roma. Acea poziție i-a permis accesul în 16-imile din Conference League, acolo unde bulgarii au fost învinși de Anderlecht, după o dublă care a fost decisă la loviturile de departajare.

Ballkani a ieșit campioană în Kosovo după o luptă cu Drita, iar diferența finală a fost de doar 3 puncte. Înainte de startul preliminariilor din Ligă, Ballkani a bifat doar un meci de verificare, cu Struga, încheiat la egalitate, 2-2.

Ludogoreț a avut 3 partide amicale, toate 3 încheiate cu victorii. Ludogoreț a închis stagiul de pregătire cu un succes chiar în fața celor de la CSU Craiova, scor 2-0.

  • Ludogoreț este favorită la casele de pariuri atât pentru un succes în meciul de azi, dar și pentru calificarea în turul 2 preliminar;
  • Cotele pentru succesul bulgarilor variază între 1,70 și 1,80;
  • Pentru pariul de azi mergem însă pe o selecție care va avea nevoie și de minimum 2 goluri alături de succesul oaspeților.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ballkani vs Ludogoreț
Pronostic:
Victorie Ludogoreț și peste 1,5 goluri în meci
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro