Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.79

Superbet

Iga Swiatek (1 WTA) și Elina Svitolina (76 WTA) se înfruntă astăzi, de la ora 15:30, în sferturile de finală de la Wimbledon. Iga Swiatek domină tenisul feminin într-o manieră autoritară. Doar a împlinit 22 de ani, dar are deja în palmares 4 trofee de Grand Slam. Competiția de la Wimbledon era cea în care nu performase la nivelul dorit până în acest an. Și-a depășit deja recordul, ajungând în sferturi după un meci dramatic contra lui Bencic, în care a fost nevoită să salveze două mingi de victorie a adversarei. Descătușată, poloneza va fi greu de oprit în continuare. 

Elina Svitolina a devenit mamă în octombrie 2022. S-a ambiționat să revină rapid în circuit și a depășit așteptările tuturor specialiștilor. Timpul petrecut în optimea contra Victoriei Azarenka, aproape 3 ore, un consum enorm de energie, atât fizic cât și psihic, va avea cu siguranță urmări. 

cota2.ro

• Swiatek a câștigat singurul meci direct disputa împotriva Elinei Svitolina, în sferturile Mastersului de la Roma, în 2021, scor 6-2, 7-5

• Swiatek are 14 victorii consecutive în circuit. La Bad Homburg n-a reușit să ridice trofeul, dar a fost un abandon înaintea semifinalei cu Bronzetti. N-a pierdut pe teren. 

• 18 break-uri a reușit Iga Swiatek în actualul turneu. Svitolina are 15

• Swiatek a câștigat 82.8% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2023.

Pe Superbet, cota pentru handicap game-uri Iga Swiatek -3.5 este @1.30. 

-------------------------

Hamrun Spartans și Maccabi Haifa dispută astăzi, de la ora 21:00, prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor. Hamrun Spartans, campioana Maltei, are un lot cotat la doar 5 milioane de euro. Nici la capitolul omogenitate nu impresionează, multe mutări în perioada de mercato. Inclusiv antrenorul, Luciano Zauri, a fost instalat relativ recent, la finalul lunii aprilie 2023. Niciodată în istoria clubului, „spartanii” nu au depășit primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Maccabi Haifa, campioana Israelului, s-a obișnuit la masa bogaților. A ajuns stagiunea trecută până în grupele Ligii Campionilor, așa că anul acesta nu se poate mulțumi cu mai puțin de atât. Lotul este unul infinit mai bun decât al maltezilor, cotat la peste 20 de milioane de euro. 

• stadionul lui Hamrun Spartans nu îndeplinește criteriile UEFA, așa că meciul de astăzi se va juca pe arena din complexul Federației malteze

• sezonul trecut, Maccabi a trecut în tururile preliminare ale Ligii Campionilor de Olympiakos, Apollon și Steaua Roșie Belgrad

• în istoria cupelor europene, reprezentantele Maltei și cele ale Israelului s-au înfruntat de 8 ori. Au fost 6 victorii pentru israelieni, o remiză și un triumf maltez. Golaverajul total e categoric, 20-6.

• 113 este locul ocupat de Maccabi Haifa în ierarhia UEFA. Hamrun ocupă locul 354

• câștigătoarea acestei duble va da în turul secund preliminar împotriva învingătoarei dintre Farul și Sheriff Tiraspol.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Maccabi Haifa este @1.38.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Iga Swiatek vs Elina Svitolina
Pronostic:
Iga -3.5 handicap game-uri
Cota
1.30
Hamrun Spartans vs Maccabi Haifa
Pronostic:
2
Cota
1.38
Cota finala: 1.79
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro