Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.32

Mozzart

Klaksvik și Ferencvaros dispută astăzi, de la ora 21:45, prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor. Klaksvik, campioana Insulelor Feroe, are un lot cotat la doar 2.68 milioane de euro. Micuța grupare feroeză a depășit o singură dată în istorie turul I preliminar al Ligii Campionilor, în 2020/2021, anul influențat de Covid-19. Atunci trecea la „masa verde” de Slovan Bratislava. Slovacii aveau aproape toată echipa infectată.

Ferencvaros, campioana Ungariei, are un lot infinit mai bun, cotat la aproape 50 de milioane de euro. Sezonul trecut, maghiarii au ajuns în grupele Europa League. Au depășit și această fază, deși adversarele au fost tari, Trabzonspor, Monaco și Steaua Roșie Belgrad. Au fost opriți de Bayer Leverkusen. Ferencvaros are pe bancă un antrenor cu nume, rusul Stanislav Cherchesov, iar în ultima perioadă de mercato a investit aproape 5 milioane de euro. 

cota2.ro

• Ferencvaros a cucerit ultimele 5 titluri în Ungaria. A ajuns o dată în grupele Ligii Campionilor, în 2021/2022. Le-a eliminat atunci în preliminarii pe Prishtina (Kosovo), Zalgiris (Lituania), Slavia Praga (Cehia) și Young Boys (Elveția)

• 62 este locul ocupat de Ferencvaros în ierarhia coeficienților UEFA. Klaksvik este pe 169

• Ferencvaros a înfruntat două formații din Liga 1 în meciurile amicale din această vară. Le-a învins cu 1-0 pe Sepsi și cu 3-0 pe FC Botoșani

• Klaksvik nu a plătit niciodată, nici măcar un euro, pentru vreun transfer.

Pe MozzartBet, cota pentru victoria lui Ferencvaros este @1.45. 

------------------------

Rakow și Flora Tallinn se înfruntă de la ora 21:00, în prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor. Rakow este un club cu o poveste aparte. A revenit în prima ligă a fotbalului polonez în sezonul 2019/2020. Ascensiunea a fost una remarcabilă, având în spate și niște investiții peste nivelul fotbalului din zonă. Vicecampioană în 2021 și 2022, Rakow a perseverat și a cucerit primul titlu din istorie. Din lotul pregătit de Dawid Szwarga fac parte și doi internaționali români, fundașul central Bogdan Racovițan și mijlocașul Deian Sorescu. 

Flora Tallinn a dominat fotbalul din Estonia în acest secol, 10 titluri de campioană după anul 2000. În ciuda prezențelor constante în cupele europene, a reușit o singură dată să ajungă în faza grupelor, în sezonul 2021/2022, în Conference League. Lotul este format 100% din fotbaliști estoni.

• lotul lui Rakow este cotat la aproape 40 de milioane de euro. Cel al estonilor valorează sub 5 milioane

• Rakow a câștigat ultimul meci de pregătire, disputat săptămâna trecută împotriva lui U Cluj, scor 2-1

• sezonul trecut, Rakow a pierdut un singur meci disputat pe teren propriu. A avut un golaveraj impresionant acasă, 41-10

• Flora nu a reușit să marcheze în 3 din precedentele 5 meciuri oficiale, toate disputate în ultima lună.

Pe MozzartBet, cota pentru victoria la handicap -1.5 goluri a lui Rakow este @1.60. 

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Klaksvik vs Ferencvaros
Pronostic:
2
Cota
1.45
Rakow vs Flora Tallinn
Pronostic:
Rakow -1.5 handicap asiatic
Cota
1.60
Cota finala: 2.32
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro