Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Elina Svitolina

BETANO

In sferturile de finală de la Wimbledon avem meciul dintre liderul mondial Iga Swiatek și Elina Svitolina. Mai jos aveți Avancronica partidei si pronosticul propus. 

Iga Swiatek este o sportiva din Polonia in vârsta de doar 22 ani. Ea este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care începând cu anul trecut domină de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie a anului trecut și până acum, Iga a pierdut doar 10 meciuri, câștigând numai puțin de 11 turnee printre care Roland Garros x 2 și US Open. Ea a fost bună pe absolut toate suprafețele având un bilanț de peste 85% meciuri câștigate. Anul acesta l-a început cu eliminarea de la Australian Open contra Rybakinei, însă apoi a fost dominantă la Doha când a câștigat turneul stând pe teren doar 3 ore. Au urmat titlul de la Stuttgart, finală la Madrid, iar apoi un nou titlu la Roland Garros. In primele tururi a trecut de Lin Zhu si Sorribes Tormo, Martic si Bencic, având emoții mari in optimi.

cota2.ro

Elina Svitolina este o jucătoare de 28 ani din Ucraina, momentan pe locul 76 WTA. Valoarea ei este insa net superioară acestei poziții si este doar o consecință a faptului că a lipsit din circuit aproape 1 an si jumătate , devenind mamă. Întoarcerea a fost de bun augur, a câștigat un titlu la Strasbourg pe zgură, a ajuns in semifinale la Challenger-ul de la Saint Melo, iar la Roland Garros a avut o prestație solida fiind eliminată in sferturi de Sabalenka. Premergător acestui turneu a jucat un singur meci pe iarbă in care a reușit să câștige doar 2 Game-uri, astfel că asteptările nu erau foarte mari la Wimbledon. Elina a jucat insă foarte bine si a trecut de Venus Williams, Mertens, Kenin si Azarenka, iar acum luptă cu liderul mondial pentru un loc in semifinale.

Iga a pregătit intens acest turneu in încercarea ei de a demonstra ca este cea mai bună jucătoare din lume, inclusiv pe iarba. S-a retras in semifinale de la Bad Homburg deși avea sanse foarte mari să câștige trofeul, iar acum cred că va sufla si in iaurt după ce i-a trecut glonțul pe la ureche in optimi cu Bencic când a salvat 2 mingi de meci ale adversarei. Svitolina vine după un meci epuizant atât fizic cât mai ales psihic, câștigat in super tie-break contra Victoriei Azarenka si nu cred că are armele necesare să ii reziste Igăi. Deși nu este înaltă, Iga servește foarte bine plasat și își creează un avantaj important încă de la prima minge, având in general procentaje ridicate la puncte câștigate cu primul serviciu. Aici a avut 70% cu Zhu, 83% cu Sorribes Tormo, 66% cu Martic si 75 % cu Bencic.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Iga Swiatek vs Elina Svitolina
Pronostic:
Iga Swiatek - peste 68.5 % puncte câștigate cu primul serviciu
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro