Ponturi Pariuri Fotbal KI Klaksvik vs Ferencvarosi Tc

BETFAIR EXCHANGE

KI Klaksvik - Ferencvarosi Tc

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Vio Djupumyrar Stadium”, KI Klaksvik primeste vizita celor de la Ferencvarosi Tc, intr-un meci din cadrul primului tur preliminar din UEFA Champions League.

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit niciodata pana in acest moment, iar ungurii pleaca mari favoriti inaintea acestei duble, pentru accederea in turul 2. IK Klaksvik nu a reusit sa elimine niciodata o echipa din tururile preliminare ale Ligii Campionilor, in timp ce adversarii acestora au ajuns anul trecut in turul trei preliminar, fiind invinsi insa de Qarabag cu scorul general de 4-2. Fotbalul din Insulele Feroe nu exceleaza mai deloc in cupele europene si aici ma refer, in special, la preliminarii, nicidecum mai sus. Ungurii au investit foarte mult in fotbal, in ultimii ani, iar rezultatele incep sa se vada cu desavarsire, acestia avand an de an echipe in grupele competitiilor europene. 

cota2.ro

KI Klaksvik a ajuns in turul 2 al preliminariilor in sezonul 2020/2021 al Ligii Campionilor, insa calificarea a venit in urma victoriei la masa verde contra celor de la Slovan Bratislava, echipa decimata in acea perioada de COVID 19. In sezonul precedent, Klaksvik a intalnit-o pe Bodo/Glimt, o echipa care practica un fotbal extrem de ofensiv si care marcheaza foarte multe goluri. In jocul tur din Norvegia, campioana Insulelor Feroe a cedat la scor de ”forfeit”, dupa ce Boniface, actualul jucator al celor de la Royale SG reusea o ”tripla” de senzatie. Surprinzator, la returul de pe ”Vio Djupumyrar Stadium”, Klaksvik castiga cu 3-1, insuficient insa pentru a obtine calificarea in turul urmator. Campionatul in Insulele Feroe este in plina desfasurare, iar trupa lui Magne Hoseth e lider detasat, cu maximum de puncte dupa 16 runde. 

Ferenvarosi Tc a fost extrem de activa pe piata trasferurilor, reusind multe mutari interesante, cea mai reusita din punctul meu de vedere fiind aducerea lui Varga Barnabas, golgeterul sezonului trecut din campionatul Ungariei, jucator ”vanat” de multe echipe importante. In ultimii 4 ani, Ferencvarosi a ajuns cel putin pana in turul 3 preliminar, cea mai importanta performanta fiind accederea in grupe, in sezonul 2020/2021. Cu adversari de calibru precum Barcelona, Juventus si Dynamo Kiev, cei de la Ferencvarosi au incheiat grupa pe ultimul loc, cu doar un singur punct acumulat in cele 6 jocuri si cu a doua cea mai slaba defensiva din faza grupelor. Ungurii au jucat 5 amicale in aceasta vara, iar victoriile, doua la numar, au venit in fata echipelor din Superliga, Sepsi OSK si FC Botosani.

KI Klaksvik vs Ferencvarosi - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • KI Klaksvik are victorii pe linie in ultimele 11 meciuri si a castigat toate cele 16 runde din campionatul Insulelor Feroe, care, spre deosebire de campionatul Ungariei, e in plina desfasurare. Mai mult decat atat, acestia detin cel mai bun atac si cea mai buna aparare din competitie;
  • Pall Klettskard este golgeterul celor de la KI Klaksvik in acest sezon, cu numai putin de 14 reusite. Din pacate, acesta s-a accidentat in urma cu 4 etape si din cate se pare nu va evolua astazi, locul sau in ofensiva fiind luat de Sivert Gussias;
  • Ferencvarosi Tc s-a incoronat campioana in ultimele 5 sezoane din Ungaria, ajungand astfel la numai putin de 34 de titluri. Trupa lui Stanislav Cherchesov este de departe cea mai valoroasa echipa din NB. 1, cu o cota de piata de 49.25 milioane de euro, aceasta insemnand aproximativ 37% din valoarea totala a campionatului;
  • Barnabas Varga, noul atacant al celor de la Ferencvarosi, transferat in aceasta vara de la Paks, a fost cel mai bun marcator din campionat in sezonul trecut, cu numai putin de 26 de reusite.

KI Klaksvik (3-4-2-1): Johansson - Pavlovic, Vatnsdal, Petersen - Danielsen, Andreasen, Joensen, Da Silva - Frederiksberg, Kronberg - Gussias

Ferencvarosi (4-2-3-1): Dibusz - Botka, S. Mmaee, Cisse, Civic - Abu Fani, Barath - Traore, Zachariassen, Marquinhos - R. Mmaee

Ma astept la un joc destul de dificil pentru Ferencvarosi si nu din cauza adversarului, ci atat din cauza conditiilor meteo, cat si a celor ce tin de suprafata de joc, care, dupa cum bine stim, este una sintetica. Nu m-ar mira nici macar o secunda daca formatia din Insulele Feroe va reusi sa puncteze deoarece acestia au avantajul de juca in competitia interna, fiind chiar in toiul competitiei, dar si faptul ca evolueaza foarte mult pe sufrafete artificiale, care nu sunt deloc agreate de jucatorii care evolueaza meci de meci pe sufrafata naturala. Deasemenea, vorbim de o dubla mansa, iar ungurii pot transa calificarea cu mare lejeritate in retur, unde au parte de cu totul altfel de conditii, dar si de aportul extrem de important al suporterilor. Mizez pe goluri in aceasta confruntare deoarece consider ca vor fi oportunitati destul de multe, iar terenul tare si ud cred ca le va pune mari probleme portarilor. 

Pariul meu pentru meciul KI Klaksvik - Ferencvarosi Tc este ”Peste 3.0 goluri asiatice”, la o cota de 2.54, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
KI Klaksvik vs Ferencvarosi Tc
Pronostic:
Peste 3.0 goluri asiatice
Cota
2.54
Cota finala: 2.54
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro