Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanța vs Sheriff Tiraspol

Superbet

Farul Constanța și Sheriff Tiraspol dispută astăzi, de la ora 20:30, prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor. Gică Hagi și-a trecut în CV al doilea titlu ca antrenor în Superliga României, iar acum are un nou țel. Vrea în grupele unei cupe europene. „Regele” și-a păstrat toți oamenii importanți din stagiunea trecută, cu excepția atacantului Louis Munteanu. A adus și o mulțime de întăriri. Chiar dacă are ceva absențe pentru disputa de astăzi, Denis Alibec și Adrian Mazilu, oamenii de gol, sunt apți și pot compensa.

Sheriff Tiraspol și-a schimbat radical strategia față de sezonul în care uimea Europea și o învingea pe Real Madrid în grupele Ligii Campionilor. Campioana Republicii Moldova încearcă acum doar să facă profit din vânzarea jucătorilor. Aduce în special tineri de pe continentul african, îi afișează în preliminariile europene, apoi îi vinde. Omogenitatea iese din calcule în aceste condiții. Pe bancă este italianul Roberto Bordin, instalat în luna ianuarie.

cota2.ro

• Farul are un lot cotat la 21.63 de milioane de euro, mai valoros decât al lui Sheriff. Moldovenii au o valoare de piață, potrivit Transfermarkt, de 15.20 milioane de euro

• Farul a fost imbatabilă pe teren propriu în play-off-ul sezonului trecut. A câștigat toate cele 5 partide 

• Farul a marcat 16 goluri în cele 5 meciuri jucate pe teren propriu în play-off, toate adversarele fiind mai bine cotate decât Sheriff (FCSB, CFR, Rapid, Universitatea Craiova și Sepsi)

• Sheriff nu mai are în lot NICIUN titular din echipa care o învingea pe Real Madrid în septembrie 2021

• Sheriff Tiraspol a mai înfruntat de două ori formații românești în cupele europene. De fapt, a fost o dublă cu Steaua, în grupele Europa League din 2009, două remize, 0-0 și 1-1

• reprezentantele Moldovei în cupele europene au întâlnit de 6 ori formații din România. Bilanțul e categoric în favoarea echipelor noastre, 4 victorii și 2 remize. Golaverajul, 12-3 pentru România.

Pe Superbet, cota pentru Farul Constanța marchează peste 0.5 goluri și Farul va avea peste 2.5 cornere este @1.70.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul Constanța vs Sheriff Tiraspol
Pronostic:
Farul înscrie & Farul minim 3 cornere
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro