Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 6.63

GetsBet

Madison Keys (18 WTA) și Aryna Sabalenka (2 WTA) se înfruntă în sferturile turneului de la Wimbledon. Ajunsă la 28 de ani, Madison Keys a părut de multe ori capabilă să meargă până la capăt și să cucerească un turneu de Grand Slam. Are o finală la US Open și 3 semifinale. Pe iarba de la Wimbledon cel de acum este cel mai bun parcurs, iar semnele s-au văzut din pregătire. Amerianca a cucerit în urmă cu două săptămâni turneul de la Easbourne. La All England Club a continuat să servească magistral și a cedat un singur set, turul precedent, cu adolescenta Andreeva. 

Aryna Sabalenka este o altă jucătoare cu serviciu de temut. Și bielorusa a alergat mult timp după primul Grand Slam. A spart gheața anul acesta, la Australian Open. Sabalenka a cedat tot un set la Wimbledon 2023, în turul secund, contra Grachevei, rusoaica ce reprezintă acum Franța.

cota2.ro

• Madison Keys și Aryna Sabalenka s-au mai întâlnit o singură dată în carieră pe iarba, la Berlin, în 2021. Americanca s-a impus 6-4, 1-6, 7-5

• 33 de ași a servit Aryna Sabalenka la actuala ediție de Wimbledon, liderul detașat al tabloului feminin

• Sabalenka și Keys au câștigat 76% dintre punctele jucate cu prima minge la Wimbledon 2023. Sunt depășite doar de Rybakina și de Jabeur

• Sabalenka a câștigat 83.2% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu în anul 2023. Și Madison Keys are un procentaj bun, 72.9%.

Pe GetsBet, cota pentru victoria Arynei Sabalenka și peste 20.5 game-uri este @2.55 și poate fi jucată cu ajutorul funcției CREARE PARIU!

35 de Lei pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe GetsBet online prin acest link

Ons Jabeur (6 WTA) și Elena Rybakina (3 WTA) sunt adversare în sferturile de finală de la Wimbledon, astăzi, de la ora 15:30. Ons Jabeur, cea mai mare jucătoare arabă din istorie, le-a făcut aproape pe toate în tenis. Încă îi lipsește trofeul de Grand Slam, deși are două finale jucate. Una dintre ele a fost chiar anul trecut, la Wimbledon. Adversară? Exact Elena Rybakina! Tunisianca e în formă, a cedat un singur set, în ciuda faptului că adversarele au fost grele, în ultimele două tururi trecând de Bianca Andreescu și de Petra Kvitova. Cehoaicei i-a predat o adevărată lecție, 6-0, 6-3. 

Elena Rybakina e genul de jucătoare care tace și face. Nu iese în public, nu îi place să fie în centrul atenției, dar în spatele unui serviciu monstruos se apropie de apărarea titlului cucerit anul trecut pe iarba londoneză. Rybakina vine mai odihnită decât adversara ei. În optimile de finală a stat doar 21 de minute pe teren contra lui Beatriz Haddad Maia. Brazilianca s-a retras din cauza unei accidentări.

• cea mai recentă dispută directă a fost chiar finala de anul trecut de la Wimbledon. Rybakina s-a impus 3-6, 6-2, 6-2

• toate cele 3 meciuri directe dintre Rybakina și Jabeur au fost de 3 seturi. Excepție un duel de la Chicago, când Elena s-a retras înaintea finalului

• Rybakina a câștigat 86% dintre punctele jucate cu prima minge la Wimbledon 2023, liderul ierarhiei. E urmată îndeaproape de Jabeur, cu 84%

• Rybakina are cel mai rapid serviciu de la Wimbledon 2023, 120 de mile/oră.

Pe GetsBet, cota pentru victoria Elenei Rybakina și peste 20.5 game-uri este @2.60

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Keys vs Sabalenka
Pronostic:
2 & Peste 20.5 game-uri
Cota
2.55
Jabeur vs Rybakina
Pronostic:
2 & Peste 20.5 game-uri
Cota
2.60
Cota finala: 6.63
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro