Ponturi Pariuri Tenis Madison Keys vs Aryna Sabalenka

BETFAIR SPORTSBOOK

In sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon avem meciul dintre Madison Keys si Aryna Sabalenka. Aveți mai jos Avancronica partidei dar si pronosticul propus. 

Madison Keys este o sportiva de 28 ani din SUA, momentan pe locul 18 WTA. Ea este una dintre jucatoarele bune ale circuitului in ultimii ani, o jucătoare de luat in calcul oricând pentru o eventuală performanță. Este finalistă la US OPEN, semifinalistă la Australian OPEN si câștigătoare a 6 titluri WTA. Keys este înaltă si se simte bine pe iarbă, acolo unde are in palmares primele 2 titluri din carieră la Eastbourne si Birmingham. Anul acesta a jucat mai puțin, insa are titlu la Eastbourne, sferturi la Dubai si Charleston, in timp ce la AO a pierdut greu in turul 3. După eliminarea surprinzătoare de la RG contra compatrioatei Day a luat o pauză pentru a fi la nivel înalt in sezonul de iarbă, iar acest lucru a fost de bun augur. A trecut aici de Kartal, Golubic, Kostyuk si Mira Andreeva.

cota2.ro

Aryna Sabalenka, este cap de serie nr.2 la Wimbledon și fără discuții una dintre favoritele la trofeu. Cu un bilanț 38-7 în acest an, sportiva de 24 ani din Belarus este jucătoare anului pâna în acest moment, reușind să câștige titluri la Adelaide și Madrid, dar mai ales Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului. Pe lângă acestea mai are si alte 2 finale, la Indian Wells și Stuttgart, având evoluții bune pe toate suprafețele. Aryna este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit și își domină fizic adversarele prin loviturile ce ating uneori viteze văzute în circuitul masculin. Pe iarbă m, stilul său este dominant, pentru că reușește să își creeze un mare avantaj cu serviciul si sa câștige multe puncte ușoare. Aici a trecut de Udvardy, Gracheva, Blinkova si Alexandrova, jucând din ce in ce mai bine.

Cu titlu la Wimbledon, Sabalenka devine numărul 1 mondial si am văzut-o extrem de motivată pe toată durata turneului. Anul acesta pare anul ei si o văd favorită in acest meci. Keys a castigat toate meciurile pe iarbă în acest an, insă a avut in general adversare modeste pe gazon, iar in meciul cu junioara Andreeva a suferit cumplit. Cele două au un stil asemănător, doar că Aryna pare la alt nivel. Merg pe victoria ei.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Madison Keys vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Sabalenka -2.5 Game-uri
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 7.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro