Ponturi Pariuri Fotbal Farul Constanța vs Sheriff Tiraspol

Superbet

Azi, de la 20:30, Farul Constanța debutează în preliminariile din Liga Campionilor! Campioana din SuperLiga României va da piept, în turul 1, cu Sheriff Tiraspol, învingătoarea din campionatul Republicii Moldova.

”Marinarii” sunt cotați cu prima șansă atât pentru calificarea în turul doi, dar și pentru prima manșă din dubla cu Sheriff.

cota2.ro

  • Cote în jurul valorii de 2,20 pentru un succes al Farului, în timp ce victoria lui Sheriff depășește valoarea de 3,00 la mai toate casele de pariuri.

Farul a început noul sezon cu stângul, după ce a ratat primul obiectiv! Echipa lui Gică Hagi a fost învinsă de Sepsi, scor 0-1, la capătul unui meci extrem de modest făcut de campioana României:

  • 1 șut pe poartă a avut Farul în meciul de la Ploiești cu Sepsi;
  • 10 șuturi pe lângă poartă au bifat constănțenii.

În comparație cu această reprezentație, Farul a arătat incomparabil mai bine în finalul stagiunii trecute. De exemplu, în meciul cu FCSB, cel care i-a adus titlul, ”marinarii” lui Hagi au bifat 6 șuturi pe spațiul porții, au mai tras alte 11 șuturi în afara cadrului și au avut 9 lovituri de la colțul terenului.

  • 82 de atacuri periculoase a avut Farul cu FCSB, meci decisiv la titlu;
  • 51 de atacuri periculoase a avut Farul cu Sepsi, în Supercupă.

Sheriff Tiraspol vine la Ovidiu cu un lot schimbat în proporție covârșitoare. Din sezonul trecut, în lotul moldovenilor mai sunt doar 4 jucători! Astfel, omogenitatea va fi de partea Farului, iar alt amănunt este extrem de interesant: terenul propriu!

La Ovidiu, în sezonul trecut, Farul a fost aproape invincibilă! Exceptând acel 0-3 sec cu CFR Cluj, din sezonul regular, Farul n-a pierdut niciun meci în fața propriilor fani!

  • În playoff, Farul și-a câștigat toate cele 5 meciuri jucate acasă;
  • 16 goluri marcate în 5 meciuri la Ovidiu - doar 7 încasate;
  • singura echipă din playoff care și-a câștigat toate meciurile de pe teren propriu.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul Constanța vs Sheriff Tiraspol
Pronostic:
Peste 4,5 șuturi pe poartă Farul
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro