Ponturi Pariuri Tenis Elina Svitolina vs Marketa Vondrousova

BETFAIR SPORTSBOOK

In semifinalele turneului de la Wimbledon, avem o partida surpriza pe tabloul feminin între Elina Svitolina si Marketa Vondrousova. Mai jos aveți Avancronica partidei si pronosticul special propus. 

Elina Svitolina a reusit imposibilul si a eliminat liderul mondial Iga Swiatek, fiind aproape de o performantă imensă la doar câteva luni de la revenirea după maternitate. Ea este o jucătoare de 28 ani din Ucraina, momentan pe locul 76 WTA. Valoarea ei este insa net superioară acestei poziții si este doar o consecință a faptului că a lipsit din circuit aproape 1 an si jumătate , devenind mamă. Întoarcerea a fost de bun augur, a câștigat un titlu la Strasbourg pe zgură, a ajuns in semifinale la Challenger-ul de la Saint Melo, iar la Roland Garros a avut o prestație solida fiind eliminată in sferturi de Sabalenka. Premergător acestui turneu a jucat un singur meci pe iarbă in care a reușit să câștige doar 2 Game-uri, astfel că asteptările nu erau foarte mari la Wimbledon. Elina a jucat insă foarte bine si a trecut de Venus Williams, Mertens, Kenin , Azarenka si Swiatek, fiind extrem de ofensivă în toate partidele.

cota2.ro

Marketa Vondrousova este o jucătoare din Cehia de 24 ani, clasată momentan pe locul 42 WTA. Ea putea fi mult mai sus, însă in ultimii ani a avut ceva probleme medicale care au scos-o din topul circuitului feminin. Vondrousova este finalistă la Roland Garros, iar la doar 18 ani a câștigat primul titlul WTA din carieră, anunțându-se un viitor star al circuitului. După o perioadă de pauză, pe finalul anului trecut a dat semne de revenire, legând 7 victorii consecutive în sală, perioadă în care a cucerit titlul de la Shrewsbury. Are în acest an victorii cu Alexandrova, Kanepi, Jabeur, Kudermetova, Andreescu ori Sakkari și a ajuns in optimi la Roma, Miami si Indian Wells. Aici face de departe cel mai bun turneu al anului deși nu era cotată cu mari șanse pe iarbă. A trecut pe rând de Stearns, Kudermetova, Vekic, Bouzkova si Pegula, revenind de la 0-1 la seturi in precedentele 2 meciuri.

Avem două sportive aflate in fața unei performanțe foarte mari, 2 outsidere fără prea multe șanse la începutul turneului. E greu de spus cine este favorită, insă cu siguranță vom avea un meci echilibrat in care miza partidei e posibil să își pună amprenta și să vedem destule greșeli. Atât Svitolina cât si Vondrousova sunt jucătoare care riscă destul de mult inclusiv cu serviciul secund si chiar dacă nu excelează la acest capitol sunt jucătoare predispuse la duble greșeli. Cele două s-au întâlnit de 5 ori de-alungul carierei si de fiecare data au fost minim 5 duble indiferent de suprafață ori rezultat . Fiind un meci atât de important, meci ce se anunță destul de lung si echilibrat, voi plusa la acest capitol.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Elina Svitolina vs Marketa Vondrousova
Pronostic:
Peste 6.5 duble greșeli
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 9.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro