Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

BETANO

Am fost la un șut distanță pentru ca pariul de la Farul - Sheriff, cu campioana României în prim-plan, să fie câștigător, dar dacă nu s-au legat lucrurile în Liga Campionilor, atunci schimbăm competiția europeană.

Pentru azi alegem două jocuri din preliminariile de Conference League și facem un bilet care ne dublează investiția.

cota2.ro

LINFIELD - VLLAZNIA (21:45) - Linfield, vicecampioana din Irlanda de Nord, primește vizita albanezilor de la Vllaznia, formație care a terminat în campionatul intern pe locul 4.

Provenite din campionate modeste, cotele sunt în zone de echilibru, cu un ușor unghi de înclinare în favoarea gazdelor de azi. Înainte de startul sezonului european, Linfield a bifat două partide de pregătire, ambele venind la pachet cu scorul de 1-0. A fost victorie cu Kilmarnock și înfrângere cu St. Mirren.

De cealaltă parte, Vllaznia a preferat să se focuseze mai mult pe zona fizică și până la ora meciului va rămâne cu un singur joc de verificare, remiza albă cu Igman.

  • 75 de goluri a marcat Linfield în sezonul trecut, cu 11 goluri mai mult decât a izbutit campioana Larne;
  • O medie de 1 gol pe meci, atât la nivel ofensiv cât și la nivel defensiv, a avut Vllaznia în sezonul trecut.

MARIBOR - BIRKIRKARA (22:00) - Slovenii de la Maribor sunt favoriți cerți în confruntarea cu maltezii de la Birkirkara. Oaspeții au terminat sezonul pe locul 2, la 19 puncte în spatele campioanei Hamrun. În Slovenia, Maribor a terminat pe locul 3, la 11 puncte distanță de Olimpia Ljubljana.

  • 4 meciuri de pregătire a avut Maribor până în prezent: 3 dintre ele au venit cu minimum 2 goluri;
  • 2 victorii și 2 remize a bifat Maribor în amicale: 6-2 cu Varazdin și 3-1 cu Makedonija, iar remizele au fost 0-0 cu Oțelul Galați și 1-1 cu ȚSKA 1948, adversara FCSB din Conference League;
  • Maltezii de la Birkirkara au suferit două eșecuri fără gol marcat în cele două partide de testare înaintea startului de sezon: 0-2 cu campioana Hamrun și 0-4 cu Gzira.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Linfield vs Vllaznia
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.42
Maribor vs Birkirkara
Pronostic:
1 & Peste 1,5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 1.99
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro