Ponturi Pariuri Fotbal Guadalajara vs Necaxa

Superbet

Chivas Guadalajara și Club Necaxa se înfruntă vineri dimineață, de la ora 06:00, în runda cu numărul 3 din Apertura, prima ligă de fotbal a Mexicului. Guadalajara este una dintre cele mai importante formații ale Mexicului, cu 12 titluri de campioană, ultimul venit însă în 2017. În urmă cu doi ani, Fernando Hierro, legenda lui Real Madrid, a fost instalat în funcția de director sportiv. L-a adus cu el antrenor pe sârbul Veljko Paunovic, o mutare criticată inițial de fanii care s-au temut de o „europenizare” a echipei. Rezultatele au confirmat însă că drumul este cel bun. Guadalajara a pierdut dramatic titlul sezonul trecut. De fapt, finala din Clausura s-a jucat pe 29 mai 2023. Chivas a condus cu 2-0 în fața lui Tigres, a fost egalată și a pierdut în reprizele de prelungiri. Debutul în noua stagiune este perfect, singura formație cu două victorii în primele două runde. Lotul, al doilea cel mai valoros din competiție, este format în întregime din fotbaliști mexicani, 5 dintre ei internaționali regulați. 

Club Necaxa nu are o istorie la fel de glorioasă, doar 3 titluri în palmares. Nici prezentul nu este foarte luminos. Stagiunea trecută a încheiat penultima, cu doar 14 puncte obținute în 17 partide jucate în sezonul regulat din Clausura. În perioada de mercato din vară nu a fost investit niciun euro, din contră, atacantul Milton Gimenez a fost cedat la Banfield. Mutarea importantă a avut loc la nivelul băncii tehnice, instalarea venezueleanului Rafael Dudamel, fost selecționer al țării natale. Necaxa a remizat în ambele partide disputate în noul campionat. 

cota2.ro

Guadalajara a câștigat singurul meci direct disputat în anul 2023 contra lui Necaxa, scor 1-0, pe teren propriu. Alte informații și statistici interesante:

• 35.000 de fani a avut Guadalajara în tribune la ultimul meci direct cu Necaxa. O prezență la fel de numeroasă se anunță și vineri dimineață

• Guadalajara a câștigat ultimele 5 meciuri directe disputate contra lui Necaxa

• Necaxa a avut un bilanț îngrozitor în deplasările din campionatul trecut, o victorie, o remiză și 6 înfrângeri

• Guadalajara a descoperit o nouă perlă în academie. Yael Padilla, extremă de doar 17 ani, a marcat două goluri în primele două runde ale sezonului

• 26 de ocazii de gol și-a creat Guadalajara în primele două etape. Necaxa a avut 18 oportunități în aceleași interval

• 69.70 milioane de euro valorează lotul lui Guadalajara. Cel al lui Necaxa e cotat la sub 30 de milioane. 

Pe Superbet, cota pentru victoria celor de la Guadalajara este @1.75. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Guadalajara vs Necaxa
Pronostic:
1
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro