Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Daniil Medvedev

UNIBET

In cea de-a doua semifinală de pe tabloul masculin de la Wimbledon avem meciul dintre Carlos Alcaraz si Daniil Medvedev. Mai jos aveți pronosticul propus de mine pentru acest meci. 

Carlos Alcaraz este in fata celei de-a 2-a finale de mare șlem a carierei, amprenta sa asupra tenisului masculin fiind din ce in ce mai vizibila. El este un jucător spaniol de doar 20 ani, cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 11 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelonax2 Madrid, Buenos Aires, Indian Wells, Londra și mai ales US Open si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. În 2023, cu exceptia turneului de la Roma, a jucat cel puțin semifinale în toate celelalte turneele la care a participat și a pierdut doar 4 meciuri, cu Norrie, Sinner, Maroszan și Djokovic. Vine aici după primul turneu din carieră pe iarba, castigat la Queens, iar in primele tururi a trecut de Chardy, Muller si Jarry, Berrettini si Rune fiind din ce in ce mai bun cu fiecare meci.

cota2.ro

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El este jucătorul primei jumătăți de an in circuitul masculin cu 6 finale in ultimele 6 luni, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. Aici a trecut de Ferry, Mannarino, Fucsovics, Lehecka si Eubanks, având ceva emoții in meciul din sferturi.

Cei doi s-au întâlnit pe iarba londoneză si in urmă cu 2 ani, când Medvedev se impunea fără probleme. De atunci lucrurile s-au schimbat insă mult, iar Carlos a devenit cel mai bun jucător din lume, un fenomen al circuitului care începe să strălucească inclusiv pe gazon. Ibericul este favorit, insă este greu de crezut că va reuși prea multe break-uri in fața serviciului propus de Daniil, un serviciu care ii aduce foarte multe puncte ușoare si game-uri. In aceste condiții cel mai indicat pronostic este fără discuții un over 37.5 Game-uri, ce poate fi câștigător chiar și in 3 seturi lungi.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Carlos Alcaraz vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Peste 37.5 Game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro