Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs Sepsi

Superbet

E gata, prieteni, începe un nou sezon în SuperLigă, iar ediția actuală era atât de nerăbdătoare să purceadă la drum încât avem meciuri foarte tari încă din prima rundă!

Azi ne focusăm pe duelul dintre Rapid și Sepsi, în timp ce duminică avem FCU Craiova - FCSB, iar luni Dinamo - CSU Craiova.

cota2.ro

Cristiano Bergodi este omul de legătură dintre Rapid și Sepsi înaintea confruntării din prima etapă! Italianul i-a luat locul lui Adrian Mutu în Giulești, asta după ce în ultimele sezoane a pregătit-o chiar pe Sepsi, adversara de azi a giuleștenilor.

Și covăsnenii au antrenor nou, în persoana lui Liviu Ciobotariu, care deja a și cucerit primul trofeu pentru Sepsi: Supercupa României, după victoria cu Farul, 1-0.

Aici ar fi și avantajul oaspeților în duelul din Giulești, că vin la București cu un joc oficial în picioare, spre deosebire de Rapid care n-a mai avut timp să facă nici măcar un meci amical cu Bergodi pe bancă. Toată pregătirea a fost făcută de Adrian Mutu.

  • Ultimul duel direct din Giulești a fost greu de privit! Un 0-0 din care absolut nimeni n-a avut nimic de câștigat;
  • 12 faulturi a făcut Sepsi în ultima deplasare din Giulești! Rapid a provocat la acel meci doar 8 faulturi;
  • 15 faulturi a făcut Sepsi în Supercupa României cu Farul;
  • 13 faulturi a făcut Sepsi la ultimul meci jucat la Sfântu Gheorghe cu Rapid;
  • În timp ce dacă mergem mai în spate la duelurile cu Rapid gazdă observăm că Sepsi a bifat 14 faulturi și o înfrângere cu 3-0.

Partida de azi îl va avea la centru pe Sebastian Colțescu, cel mai în formă arbitru român în sezonul trecut. Colțescu și-a mai potolit apetitul pentru cartonașele galbene, dar rămâne un central care fluieră destul de des în timpul partidelor, lucru de care noi vom avea nevoie în economia pariului ales.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Sepsi
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Sepsi
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro