Ponturi Pariuri Tenis Marketa Vondrousova vs Ons Jabeur

BETANO

A sosit si vremea marii finale feminine la Wimbledon, iar eu vă prezint in cele ce urmează un pronostic special in care am încredere ridicată. Mai jos aveți Avancronica si opțiunea mea de pariere. 

Marketa Vondrousova este o jucătoare din Cehia de 24 ani, clasată momentan pe locul 42 WTA. Ea putea fi mult mai sus, însă in ultimii ani a avut ceva probleme medicale care au scos-o din topul circuitului feminin. Marketa este finalistă la Roland Garros, iar la doar 18 ani a câștigat primul titlul WTA din carieră, anunțându-se încă din adolescentă un viitor star al circuitului. După o perioadă de pauză cauzată de accidentări, pe finalul anului trecut a dat semne de revenire, legând 7 victorii consecutive în sală, perioadă în care a cucerit titlul de la Shrewsbury. Are în acest an victorii cu Alexandrova, Kanepi, Jabeur, Kudermetova, Andreescu ori Sakkari și a ajuns in optimi la Roma, Miami si Indian Wells. Aici face de departe cel mai bun turneu al anului, deși nu era cotată cu mari șanse pe iarbă. A trecut pe rând de Stearns, Kudermetova, Vekic, Bouzkova, Pegula și Svitolina revenind de la 0-1 la seturi in optimi și sferturi.

cota2.ro

Finalistă anul trecut, Ons Jabeur joacă a 3-a finală de mare șlem a carierei și încearcă la 28 ani să obțină primul titlu cu adevărat major. Ea este un adevărat simbol pentru femeile arabe, o jucătoare extrem de combativă care lupta pentru fiecare punct, un adevărat exemplu pentru tinerele jucătoare. În ultimii 3 ani ea a progresat enorm, a câștigat 3 turnee Premier, a ajuns în două finale de mare șlem la Wimbledon și US Open și este văzută drept o figură dominantă în tenisul feminin. Din păcate, anul a fost complicat pentru ea, fiind măcinată de accidentări ce i-au stopat ascensiunea, insă chiar si așa are titlu la Charleston si sferturi la Roland Garros. A trecut aici de French, Zai B, Andreescu, Kvitova, Rybakina si Sabalenka, demonstrând o putere mentală extraordinară și reușind să revină de la 0-1 la seturi în sferturi si semifinale.

Am ales un pronostic special pentru această finală care in opinia mea are sanse mari de reușită. Marketa Vondrousova se bazează mult pe serviciu si de regulă riscă mult prima servă. Atunci când întâlnește adversare agresive la retur ea încearcă să își creeze avantaj din start, astfel că procentul primului serviciu nu este unul ridicat. Aici are 67% vs Stearns, 51% vs Kudermetova, 62 % vs Vekic, 62% vs Bouzkova, 70 % vs Pegula si 63% vs Svitolina. In ultimul meci direct, la Indian Wells ambele oponente au avut procentaje de sub 60% la primul serviciu, iar acum, având in vedere că este o finală iar presiunea este mare, cred că vom vedea ceva asemănător.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Marketa Vondrousova vs Ons Jabeur
Pronostic:
Marketa Vondrousova - sub 63.5 % procentaj de reușită la primul serviciu
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro