Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Poli Iași

BETANO

CFR Cluj intră într-o nouă eră după despărțirea de Dan Petrescu! Fosta campioana a României începe actuala stagiune din Superligă cu Mandorlini pe bancă, iar fanii din Gruia speră ca echipa să joace un fotbal mult mai ofensiv.

Clujenii au, măcar în teorie, un start prielnic de sezon și întâlnesc pe teren propriu o nou-promovată. Poli Iași s-a remarcat în această vară mai mult prin scandalul cu suporterii, nemulțumiți de noua emblemă, și nu prin achiziții spectaculoase la nivel de lot.

cota2.ro

Meciul din această seară are însă șanse să fie mai spectaculos decât ar arăta afișul unui duel CFR - Poli Iași. La Cluj, așa cum am spus, s-au schimbat rândurile și se vrea un fotbal mult mai plăcut ochiului, iar adversară azi va fi o echipă a Iașiului care joacă ofensiv sub comanda lui Leo Grozavu.

Poli Iași n-are amintiri plăcute din duelurile cu CFR Cluj! În ultimul sezon al moldovenilor din Liga I, CFR a învins-o de fiecare dată pe Poli Iași, fără ca ieșenii să înscrie vreun gol:

  • 4-0 pentru CFR Cluj a fost ultimul meci în Gruia;
  • 2-0 pentru CFR Cluj a fost ultimul duel direct în Liga I disputat în Copou;
  • Poli Iași a alternat meciurile bune cu cele nereușite în stagiul de pregătire de dinaintea sezonului: 2 victorii, 1 remiză și 3 înfrângeri - raportul celor 6 teste ale trupei lui Grozavu.

Cota pentru victoria CFR-ului a început să fie în scădere, semn că se pariază mult pe 1 solist în această seară. De la 1.42 s-a ajuns acum, la unele case, la cotă de 1.35, dar pariul nostru de azi merge în zona de statistică și vine cu o cotă care ne dublează investiția.

Mandorlini va încerca să-și impresioneze suporterii încă de la debut, iar un meci acasă ar trebui să fie tratat cu mult elan de echipa gazdă. CFR, chiar dacă a trecut și trece prin transformări la nivel de lot, rămâne echipa mai valoroasă, iar asta ar trebui să se vadă destul de rapid în meciul cu Poli Iași.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Poli Iași
Pronostic:
Peste 5,5 șuturi pe poartă CFR Cluj
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro