Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Novak Djokovic

BETANO

Finala așteptată de toată lumea tenisului se dispută astăzi si va pune față în față cei mai buni jucători din circuitul masculin, Carlos Alcaraz si Novak Djokovic . Mai jos aveți Avancronica finalei de la Wimbledon si opțiunea noastră de pariere.

Carlos Alcaraz este in fata celui de-al doilea trofeu de mare șlem al carierei, insă amprenta sa în istoria tenisului masculin începe să fie prezentă. Carlitos este un jucător spaniol de doar 20 ani, cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 11 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelonax2 Madrid, Buenos Aires, Indian Wells, Londra și mai ales US Open si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. În 2023, cu exceptia turneului de la Roma, a jucat cel puțin semifinale în toate celelalte turneele la care a participat și a pierdut doar 4 meciuri, cu Norrie, Sinner, Maroszan și chiar Djokovic la Roland Garros. Vine aici după primul turneu din carieră pe iarba, castigat la Queens, iar in primele tururi a trecut de Chardy, Muller si Jarry, Berrettini, Rune si Medvedev fiind din ce in ce mai bun cu fiecare meci.

cota2.ro

Novak Djokovic este aproape să scrie o nouă pagină de istorie si să câștige al 8-le-a trofeu la Wimbledon si al 24-lea de mare șlem din cariera sa. Sârbul este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui sport, un jucător cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 95 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război. A fost interzis în Australia și SUA in 2022, a ratat Australian Open și US Open, însă chiar și în aceste condiții a câștigat 5 titluri, printre care Wimbledon și Turneul Campionilor. A început 2023 perfect cu titlu la Adelaide, iar apoi a fost dominant la Australian Open câștigând titlul fără probleme primul grand slem al anului. In sezonul de zgură a dezamăgit, fiind eliminat în turul secund la Monte Carlo și Banja Luka și în sferturi la Roma, insă la Roland Garros a demonstrat încă odată că rămâne jucătorul nr.1 din tenisul masculin, câstigând trofeul după o victorie categorică împotriva lui Alcaraz, care pornea cu prima șansă. Aici a avut un traseu greu si a trecut de Cachin, Thompson Wawrinka, Hurkacz si Rublev, pierzând câte un set in optimi și sferturi.

Mulți îl văd favorit cert pe Djokovic, el fiind un specialist pe iarbă, insă așa s-a întâmplat si la Roland Garros cu Alcaraz, iar previziunile specialiștilor s-au infirmat. Carlitos a progresat enorm in acest an in jocul pe gazon si nu îl văd nici pe departe victimă sigură în această finală, mai ales că are o revanșă de luat după ceea ce s-a întâmplat in Franța. Sârbul este totuși cel mai bun jucător la retur din istorie, iar un serviciu modest al spaniolului i-ar da sanse minime la victorie. In aceste condiții el trebuie să riște, iar un procentaj bun la primul serviciu este greu de obținut. Aici are 62% vs Chardy, 64 vs Muller, 62% vs Jarry, 63% vs Berrettini, 62% vs Rune si 71% vs Medvedev. Meciul cu Djokovic este unul dintre cele mai importante din cariera sa si cu siguranță va avea efect si asupra serviciului său. Linia de sub 65.5 % procentaj la primul serviciu Alcaraz mi se pare ușor de realizat.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carlos Alcaraz vs Novak Djokovic
Pronostic:
Carlos Alcaraz - sub 65.5 % procentaj de reușită la primul serviciu
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro