Ponturi Pariuri Fotbal FCU Craiova vs FCSB

Superbet

FCU Craiova și FCSB se întâlnesc azi, de la 21:30, în cea mai tare partidă a rundei inaugurale din noul sezon de SuperLigă.

Ținând cont de istoricul confruntărilor directe, dar și de faptul că situația de la craioveni este incertă, FCSB e favorită la casele de pariuri, iar cota pentru 2 solist e în scădere în ultimele ore.

cota2.ro

FCU Craiova se prezintă la startul de sezon fără antrenor principal. Nicolo Napoli și-a încheiat mandatul în sezonul trecut, iar Joao Janeiro, alegerea lui Mititelu, a plecat după doar câteva antrenamente. Un preparator fizic și un antrenor secund sunt cei care au pregătit-o pe FCU în această pauză, iar rezultatele au fost foarte slabe, totul culminând cu un eșec șocant în fața echipei de amatori a lui Koln, 2-7.

Nici FCSB nu s-a descurcat prea bine în pregătire la nivel de rezultate, roș-albaștrii bifând un eșec cu Anderlecht, scor 2-5, la capătul unui meci de 120 de minute, și o remiză, 1-1 cu PAOK.

  • De la revenirea Craiovei pe prima scenă, FCSB e pe plus din duelurile cu oltenii: roș-albaștrii au câștigat două confruntări, în timp ce alte două meciuri s-au terminat la egalitate;
  • Ultimul meci direct cu Craiova gazdă a fost câștigat de FCSB, scor 2-0, pe Oblemenco;
  • Duelul de azi are loc la Târgu Jiu, iar toate biletele s-au epuizat încă de acum câteva zile;
  • 15 faulturi a făcut FCSB la ultimul meci contra lui FCU Craiova;
  • 13 faulturi a făcut FCSB la penultimul meci împotriva oltenilor;
  • 14 faulturi a făcut FCSB la ultimul meci oficial din sezonul precedent, 1-5 cu Rapid;
  • 13 faulturi au suferit jucătorii de la FCU Craiova la ultimul meci oficial disputat, finala barajului de Conference League contra lui CFR Cluj.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCU Craiova vs FCSB
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi FCSB
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro