Ponturi Pariuri Tenis Clara Burel vs Julia Grabher

BETANO

Continuam forma bună cu un pronostic de la Palermo, turneu pe zgura de categoria WTA 250. Mai jos aveți analiza meciului Clara Burel - Julia Grabher si optiunea de pariere.

Clara Burel este o jucătoare de 22 ani, momentan pe locul 94 WTA. Ea este o mare speranță a tenisului francez, iar daca va reuși să devină mai constantă poate ajunge în top. Clara trece usor de la partide foarte bune, precum victoria cu Rybakina de la US Open, la meciuri dezastruoase, fiind o jucătoare extrem de greu de anticipat. Preferă hardul, servind destul de bine la cei 1.76 m ai săi, însă comite destule greșeli. Anul acesta are semifinale la Strasbourg, un titlu minor la Montpellier, insa la turneele de mare șlem nu a trecut de turul secund.

cota2.ro

Julia Grabher este o jucatoare de 27 ani din Austria, momentan pe locul 58 WTA. Ea este o obișnuita a circuitului inferior, ITF si Challenger acolo unde si-a concentrat aproape întreaga carieră, insă începând cu anul acesta a apărut si la nivel WTA. Are finală la Rabat, tur 3 la Roma, tur 2 la Roland Garros si victorii cu Zhang, Teichmann ori Trevisan. Julia joacă în special pe zgură, suprafața sa favorită, astfel că turneul de la Palermo poate fi de bun augur pentru ea.

Se întâlnesc două sportive recunoscute la nivelul circuitului pentru inconstanta lor si pentru numărul mare de duble greșeli pe care le comit. Ele sunt echilibrate valoric, astfel că cel mai probabil vom avea un meci lung cu destule răsturnări de situație. Pronosticul meu merge pe duble greșeli, la o linie bună oferită de Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Clara Burel vs Julia Grabher
Pronostic:
10 + duble greșeli
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro