Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs Universitatea Craiova

BETANO

Prima etapă din noul sezon al SuperLigii se închide cu derby-ul dintre Dinamo București și Universitatea Craiova! Confruntarea va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală și va începe de la 21:30.

”Câinii” au avut o vară agitată, iar clubul e măcinat de aceleași probleme ca în ultimii ani: agitație la nivelul conducerii și lipsa banilor!

cota2.ro

Bonus, Dinamo a avut probleme și cu oficializarea transferurilor, clubul având, până de curând, interdicție la a înregistra jucători noi. Pentru meciul de azi cu oltenii, Ovidiu Burcă va miza tot pe oamenii cu care a reușit promovarea din Liga a 2-a în SuperLigă.

De cealaltă parte, la Craiova se vorbește din ce în ce mai apăsat despre titlu. Ba chiar și despre Cupă! Eugen Neagoe, antrenorul Universității, și-a asumat public obiectivele și oltenii sunt văzuți în acest sezon candidați la titlu, alături de FCSB, Farul, Rapid sau CFR Cluj.

  • În sezonul în care Dinamo a retrogradat, Craiova n-a avut milă de ”câini”. A fost 11-1 golaverajul celor două întâlniri: 5-0 și 6-1, victorii pentru craioveni;
  • De altfel, de la revenirea Craiovei în prima ligă, oltenii sunt pe plus în meciurile cu Dinamo: 9 victorii pentru Craiova, 3 victorii pentru Dinamo și 6 rezultate de egalitate;
  • 3 meciuri amicale a bifat Dinamo în această vară: două înfrângeri (1-4 cu Dinamo Kiev și 0-1 cu Zalaegerszeg) și 1 victorie (1-0 cu Slaven Belupo);
  • Eugen Neagoe a cerut 5 meciuri de verificare în pre-sezon: 3 victorii (2-0 cu Botev, 2-0 cu Drita și 3-2 cu Slavia Sofia) și 2 înfrângeri (0-2 cu Lok. Plovdiv și 0-2 cu Ludogoreț).

La centru va fi Horațiu Feșnic, așa că se pot juca lejer și pariurile speciale cu care v-am obișnuit, referindu-ne aici la zona de faulturi, dar de această dată ne vom concentra atenția pe rezultatul final și, în același timp, și pe goluri.

  • Alexandru Mitriță este transferul nr. 1 pentru olteni! A revenit la echipă și va bifa meciul cu numărul 100 din SuperLigă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo vs Universitatea Craiova
Pronostic:
2 & Peste 1,5 goluri în meci
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: 11.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro