Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs CSU Craiova

Superbet

Dupa un an in liga secunda, Dinamo revine in Superliga si debuteaza in campionat cu un derby de mare traditie. La Bucuresti vine CSU Craiova, dornica sa stearga impresia de final din sezonul trecut, cand a ratat Conference League in ultimul meci, cu Sepsi. Pentru derbyul de azi va propunem o cota 2.10 la Superbet (o gasiti in SuperPariuri).


cota2.ro

DINAMO - CSU CRAIOVA (ora 21:30)


* Oltenii au facut curatenie in lot, punandu-i pe liber pe Vina, Hanca, Gaman, Mitrea, Vatajelu, Rivaldinho, l-au repatriat pe Alex Mitrita, iar Nicusor Bancu revine dupa o accidentare ce l-a tinut departe de gazon 6 luni si este apt pentru meciul din aceasta seara. Doar Baiaram va lipsi diseara din cauza unei accidentari.

* Cand aud de CSU Craiova, dinamovistii tremura, oltenii impunandu-se in ultimele 6 intalniri directe din Liga 1. Mai mult, ultimul succes este istoric: Dinamo - CSU Craiova 1-6 in februarie 2022 !

* Oaspetii se bazeaza pe aceeasi atacanti din sezonul trecut, care au avut cifre foarte bune - Andrei Ivan (14 goluri), Markovic (7 goluri) si Koljic (5 goluri).

* Antrenorul gazdelor, Ovidiu Burca, debuteaza in Superliga. 

* Partida va fi arbitrata de o brigada condusa de Horatiu Fesnic.

* In amicale, dinamovistii au pierdut cu Zalaegerszegi (0-1) si cu Dinamo Kiev (1-5) si au castigat cu Slaven Koprivnica (1-0), in timp ce oltenii au castigat cu Botev Plovdiv (2-0), cu Drita (2-0) si cu Slavia Sofia (3-2), pierzand cu Ludogoret (0-2) si cu Lokomotiv Plovdiv (0-2).

* Dinamo a primit o veste buna saptamana trecuta, dupa ce i s-a ridicat interdictia de transferuri, astfel ca jucatorii noi au putut fi legitimati - Abdallah (Virton), Gregorio (Leiria), Golubovic (Koper), Costin (FC Voluntari), Politic (Cremonese) plus revenitii Ricardo Grigore si Cretu.


PARIUL pentru DINAMO - CSU CRAIOVA este CSU Craiova marcheaza peste 1,5 goluri, CSU Craiova castiga oricare repriza - cota 2.10

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs CSU Craiova
Pronostic:
CSU Craiova marcheaza Peste 1,5 goluri, CSU Craiova castiga oricare repriza (in SuperPariuri)
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro